ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

KooKoo julkaisi kaksi kovaa sopimusta

MESTIS / Uutinen
Rinkinen vaihtaa oranssin oranssimustaan.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
KooKoo täydensi hyökkääjäosastoaan kahdella uudella pelaajasopimuksella. Joukkuetta vahvistamaan saapuvat liigamiehet Juuso Rajala ja Teemu Rinkinen.

HPK:ta ja Bluesia viime kaudella edustanut Teemu Rinkinen on pelannut myös kasvattajaseurassaan Pelicansissa. Laituri tuo KooKoon toimitusjohtajan Sakari Välimaan mukaan lisää kokoa kouvolalaisten hyökkääjäkalustoon.

− Uskomme, että hän vahvistaa entisestään meidän varsin mielenkiintoista hyökkääjänippuamme, Välimaa totesi.

Mestistä HeKin ja Pelittojen riveissä pelannut Rinkinen on tehnyt 256:ssa liigapelissä yhteensä 41+56=97 tehopistettä, 18 mestisottelussa tehoja on syntynyt 14 (7+7) pisteen verran.

KooKoon sentteriosastoa täydentämään saapuu viime kaudella kasvattajaseuraansa Ilvestä edustanut Juuso Rajala. 25-vuotiaalta hyökkääjältä löytyy kokemusta niin Liigasta kuin Mestiksestäkin, sillä Rajala on pelannut Ilveksen lisäksi muun muassa Jokipojissa, LeKissä, Hokissa sekä Rauman Lukossa.

Rajala on kasannut 98:ssa Mestiksen runkosarjaväännössä tehot 27+71=98, pudotuspeleissä pisteitä on puolestaan 18 (6+12). 103 liigaottelua ovat tuoneet keskushyökkääjälle yhteensä seitsemän maalia ja 21 syöttöä.

Toimitusjohtaja Välimaa on tyytyväinen täydennystä saaneeseen sentterinippuun.

− Viimeistään nyt meidän sentterinelikko on todella vahva; Aki Kangasmäki, Tomi Peltonen, Juuso Rajala ja Mikko Virtanen.

Rajalan Mestis-tehot saavat Välimaalta kovaa suitsutusta, sillä uusi sentteri on mennyt Mestiksessä piste per peli -vauhdilla. Syitä hitaampaan tahtiin ei Kouvolassa nähdä.

− Miehellä on kova halu ratkaista pelejä ja tehdä pisteitä, mitä odotamme mieheltä myös tulevalta kaudelta.

Sekä Rinkisen että Rajalan sopimukset ovat yksivuotisia. KooKoolla on kasassa yhteensä 24 pelaajasopimusta, mutta uusia hankintoja tehtäneen vielä kesän mittaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle