ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

KooKoo Atte Pentikäisen uusimpana osoitteena

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Aiemmin uutisoitiin, että TuTosta peliaikaa hakenut Tapparan pakki Atte Pentikäinen siirtyisi seuraavaksi walesilaisjoukkue Cardiffiin. Brittein saarten sijasta Pentikäinen matkaa kuitenkin Kymenlaaksoon.

Pentikäinen oli Tapparan kesäharjoitusten suurin yllättäjä ja saikin paikan liigajoukkueessa. Puolustajakolossin kausi alkoi kuitenkin mahdollisimman huonosti, sillä hän loukkaantui ensimmäisessä SM-liigaottelussaan vakavasti.

Nilkan murtuminen piti Pentikäisen sivussa marraskuun loppupuolelle saakka, jonka jälkeen Tappara-kasvatti pelasi pari ottelua TuTon riveissä Mestistä.

Keskiviikkona 3.12. Tappara tiedotti Pentikäisen matkaavan seuraavaksi Brittein saarille, mutta siirto julkistettiin ennenaikaisesti. Siirto on Tapparan tiedotteen mukaan tällä hetkellä "jäissä", ja sekavan uutisoinnin syyksi mainitaan että "tiedonkulku pelaajan agentilta asiakkaalleen ja seuroihin on ollut puutteellista."

Torstaina uutinen Tapparan kotisivuilla kertoi Pentikäisen pelaavan lainalla Mestiksen KooKoossa joulutaukoon asti. Loukkaantumiset ja flunssaepidemia ovat harventaneet kouvolalaismiehistöä melkoisesti, joten lisävoimat ovatkin tarpeen. Torstain pelissä Jukureita vastaan KooKoolla oli matkassaan viisi puolustajaa ja yhdeksän hyökkääjää.

KooKoo pelaa vielä ennen joulutaukoa viisi ottelua. Pentikäinen lienee tositoimissa jo sunnuntaina KooKoon isännöidessä nuorten maajoukkuetta. Seuraavan pelinsä joukkue pelaa jo maanantaina Hermestä vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle