Konkaripuolustaja Niskala jatkaa Lukossa − "Tulevaisuus näyttää täällä hyvältä"

LIIGA / Uutinen
Niskala on toiminut Lukon kapteenina kaksi viimeistä kautta.
Kuva © Timo Savela
36-vuotias Janne Niskala jatkaa Rauman Lukossa myös ensi kaudella.

Rauman Lukon konkaripuolustaja Janne Niskala on solminut raumalaisten kanssa jatkosopimuksen ensi kaudesta. Kuluneella kaudella Niskala pelasi Lukossa 54 ottelua tehopistein 9+19.

− Meidän toiveemme on, että Janne saa hienolle uralleen lisää vuosia. Viime kausi päättyi hänen osaltaan loukkaantumiseen, mutta kun mies on kunnossa, on hän Liigan parhaimpia puolustajia, Pekka Virta kommentoi joukkueen verkkosivuilla.

− Janne on iso osa raumalaista jääkiekkoa. Hän on sellainen pelaaja, joka haluaa pelata joukkueelle ja seuralle, päävalmentaja jatkoi.

Niskala palasi Lukkoon yhdeksän ulkomailla vietetyn kauden jälkeen vuonna 2014, ja sen jälkeen hän on pelannut ainoastaan raumalaisjoukkueessa. Kausilla 2014−15 ja 2016−17 hän voitti Liigan puolustajien maalipörssin. Kaudella 2015−16 Niskala voitti puolustajien pistepörssin.

− Lukossa on hyvä valmennus ja puitteet kunnossa. Organisaatio ja kaikki toiminnot sen ympärillä menevät jatkuvasti eteenpäin, joten tulevaisuus näyttää täällä hyvältä, Niskala kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle