BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Konkarihyökkääjä palaa kasvattiseuraansa

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Pärssinen siirtyy Lahdesta Turkuun.
Kuva © Erik Jokinen
Monissa liemissä marinoitu Timo Pärssinen hyökkää alkavalla kaudella TUTO Hockeyn Mestis-miehistössä.

TUTO Hockey vahvistaa rivejään kokeneella paluumuuttajalla, kun kasvattiseuraansa viimeksi kaudella 1996–1997 silloisessa I-divisioonassa edustanut Timo Pärssinen palaa takaisin Turkuun. 37-vuotias laitahyökkääjä pisti hyvillä mielin nimensä 1+1-vuotiseen pelaajasopimukseen.

− Kehä sulkeutuu. Fiilis on hyvä ja tämä päätös tuntuu oikealta. Mietiskelin kesällä pitkään, mitä teen ja päädyin siihen, että nyt on hyvä aika palata kotiin, kommentoi Pärssinen paluutaan TS-Kiekon nettisivuilla.

Viime kaudella Liigassa Pelicansin riveissä yhteensä 65 runkosarja- ja pudotuspelissä tehot 15+17 värkänneellä Pärssisellä on liigakokemusta myös HPK:n ja HIFK:n sotisovista.

Pitkällä ja ansiokkaalla urallaan yhden kauden 2001–2002 Pohjois-Amerikassa NHL-joukkue Anaheim Ducks sekä AHL-joukkue Cincinnati Mighty Ducksin miehistöissä viettänyt Pärssinen on pelannut ulkomailla myös Sveitsin (EV Zug) ja Ruotsin (Timrå IK) pääsarjoissa.

Suomen maajoukkueessa Pärssinen ehti tahkota viidet MM-kisat, joista oli kotiintuomisina kaksi hopeista mitalia.

TUTO-paitaan palaamisen myötä konkarihyökkääjällä on mielessään vain yksi asia – Mestiksen mestaruus.

− TUTOlla on kasassa luisteluvoimainen, nuori joukkue ja lähdemme sen kanssa hakemaan mestaruutta. Mistään muusta on turha edes puhua, hyökkääjä painottaa.

Pärssisen paluun lisäksi TUTO Hockey ilmoitti tehneensä aina kevääseen 2017 saakka kattavat jatkosopimukset tärkeiden hyökkääjiensä Aki Keinäsen ja Tuukka Pulliaisen kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle