TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Komulainen vahvistamaan Sportin hyökkäystä

LIIGA / Uutinen
Komulainen saapui hakemaan haasteita Kuparisaaresta.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Vaasan Sport vahvistaa hyökkääjäosastoaan Lukosta siirtyvällä Joonas Komulaisella.

Päättyneellä kaudella Lukon lisäksi alkukaudesta Kärppiä edustanut Joonas Komulainen siirtyy Sportiin kaksivuotisella sopimuksella. Urallaan yhteensä 212 Liiga-ottelua pelannut Komulainen keräsi päättyneellä kaudella yhteensä 51 runkosarja-ja pudotuspelikamppailussa tehot 1+15.

− Olemme jo pitkään tarkkailleet Komulaista ja tunnistaneet hänessä olevan potentiaalin. Hänet on kaavailtu kärkipään pelaajaksi ja uskon että hän pystyy sen roolin kantamaan, kertoi Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

− Komulainen on sekä kentällä että kentän ulkopuolella viimeisen päälle joukkuepelaaja ja pystyy pelaamaan sekä laidassa että keskellä. Iso palanen ensi kauden joukkueessa.

Komulaisen sopimuksen lisäksi Sport kertoi käyttäneensä kesken kauden joukkueeseen liittyneen Ville Leskisen sopimuksessa olleen option. Viime kausina pahoista loukkaantumisista kärsinyt 21-vuotias hyökkääjä viimeisteli päättyneellä kaudella pelaamissaan 25 ottelussa tehot 2+5.

− Leskinen näytti viime kaudella, että pystyy kunnossa ollessaan pelaamaan hyvällä tasolla tätä Liigaa. Hän tuo vaihtoehtoja hyökkäysosastoon ja haastaa kokeneempia pelaajia tosissaan peliaikakilpailussa, Jämsä totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle