TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Komulainen jääkin Hokkiin

MESTIS / Uutinen
Joonas Komulaisen siirto Kajaanista K-Laseriin tiedotettiin siirtorajalla. Miehen siirto kuitenkin peruuntui, kun paperityöt eivät tulleet ajoissa valmiiksi.

Kärppien sopimuspelaajiin kuuluva Joonas Komulainen aloitti kautensa SM-liigajoukkueessa, kunnes matka vei K-Laseriin. Vuodenvaihteessa 20-vuotias sentteri aloitti armeijan ja siirtyi samalla Hokin riveihin, missä hänen alunperin piti pelata loppukauden ajan.

Siirtorajalla sekä Kärpät että K-Laser tiedottivat Ville-Matti Koposen Kärppien siirtymisen yhteydessä Komulaisen palaavan K-Laseriin. Siirto kuitenkin peruuntui, sillä paperitytö eivät yön aikana menneet siirron osalta putkeen. Täten Komulaisella on pelioikeus Hokissa 16.2. saakka.

Samalla Hokki tiedotti, että Rauman Lukko on nimennyt viisi A-juniori-ikäisistä pelaajaa, jotka voivat kiekkoilla Mestiksessä runkosarjan loppuun saakka, ja joista Lukko ja Hokki käyvät neuvotteluita vielä kuluvalla viikolla. He ovat hyökkääjät Charles Bertrand, David Stach, Eero Elo, Jere Laaksonen ja puolustaja Roni Viirlas.


Joonas Komulainen jatkaa sittenkin Hokissa.
Antti Romsi - http://www.romsi.net

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Uutinen
Niskavamma päätti Joonas Komulaisen uran
LIIGA | 7.1.2019 16:06
Artikkeli
JHT-Hokki: Viime kauden Mestis-karsijat vastakkain
Suomi-sarja | 21.2.2018 12:30
Uutinen
Sportille iso menetys - Komulaisen kausi ohi
LIIGA | 3.2.2018 20:12