Kolme uutta jatkosopimusta Kärpille

LIIGA / Uutinen
Sami Anttila, Jari Sailio ja Aleksi Mäkelä kiekkoilevat jatkossakin kärppäpaidassa.
Kuva © Sirpa Pöyhönen sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
Kärpät on solminut jatkosopimuksia kolmen pelaajansa kanssa. Jari Sailio, Sami Anttila ja Aleksi Mäkelä nähdään vastaisuudessakin kärppäpaidassa.

Kärpät on solminut jatkosopimukset Sami Anttilan, Aleksi Mäkelän ja Jari Sailion kanssa. Anttilan ja Mäkelän sopimukset ovat kaksivuotiset, Sailion sopimus taas kattaa kauden 2018-2019.

Anttila ja Mäkelä ovat molemmat kärppäkasvatteja, ja kumpikin murtautui edustusjoukkueen kokoonpanoon edelliskaudella.

— [Anttilan] ikävä vamma alkusyksystä on verottanut tämän vuoden pelejä, mutta Sami on jo osoittanut olevansa hyvä liigapelaaja. Hienoa, että oman kasvatin kanssa saatiin jatko sovittua, iloitsee Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho.

Myös Mäkelän ja Sailion jatkosopimukset herättivät Ahossa tyytyväisyyttä.

— Kuten Saminkin kohdalla, on hienoa että saatiin omalle kasvatille jatkosopimus. Mäksän tie liigapelaajaksi ei ole aivan perinteinen. Hän on noussut pitkän kaavan mukaan kovalla työllä Mestiksen kautta Liigaan ja on osoittanut kuuluvansa tänne.

Silli on löytänyt täällä ollessaan uusia ulottuvuuksia peliinsä ja on erittäin pidetty pelaaja joukkueen sisällä. Hän pelaa meillä isossa roolissa ja on tärkeä palanen joukkuetta, kertoo Aho.

» Lähetä palautetta toimitukselle