Kolme NHL-puolustajaa liittyy ulosostettujen pelaajien joukkoon

NHL / Uutinen
Voltšenkov pelasi vielä viime kaudella Devilsin riveissä.
Kuva © Getty Images
NHL:ssä tullaan näkemään taas kolme sopimuksen ulosostoa, kun puolustajat Tim Gleason, Anton Voltšenkov ja Shane O'Brien laitettiin waivers-listalle.

Tim Gleason aloitti kautensa Carolina Hurricanesissa, jossa mies pelasi 17 ottelua ja teki yhden tehopisteen. Puolustaja siirtyi tämän jälkeen Toronto Maple Leafsiin, jossa pelejä tuli 39 ja tehopisteitä viisi. Gleasonin sopimusta olisi ollut jäljellä vielä kaksi kautta, arvoltaan neljä miljoonaa dollaria.

Anton Voltšenkov vietti kautensa New Jersey Devilsissä. Pelejä kertyi 56 ja tehopisteitä kahdeksan. Voltšenkovin sopimus olisi jatkunut vielä kahden kauden ajan Devilsissä ja sen arvo olisi ollut 4,25 miljoonaa dollaria.

Shane O'Brienin kauteen mahtui pelejä niin NHL:ssä kuin AHL:ssäkin. Calgary Flamesin paidassa O'Brien pelasi 45 NHL-ottelua ja teki kolme tehopistettä. AHL-pelit mies pelasi puolestaan Abbotsford Heatissä. Niitä kertyi yhteensä 35 ja tehopisteitä yhdeksän. O'Brienillä olisi ollut sopimusta jäljellä vielä yksi vuosi ja sen arvo olisi ollut 2,2 miljoonaa dollaria.

» Lähetä palautetta toimitukselle