JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Koivunen ja Corazzini pois Pelicansista, Lamothe ja Uotila jatkavat

LIIGA / Uutinen
Kokenut keskushyökkääjä Toni Koivunen ei jatka Pelicansissa. Lahtelaisikoni etsii uutta seuraa ulkomailta. Koivusen lisäksi uutta seuraa saa etsiä koeajalla ollut Carl Corazzinin. Maalivahti Marc Lamothen ja puolustaja Juha Uotila sen sijaan jatkavat seurassa.

Pelicansin ja Toni Koivusen sopimuksessa oli pykälä, joka mahdollisti sopimuksen purun joulukuun puolivälissä. Urallaan 476 ottelua Pelicansissa ja sen edeltäjissä pelannut hyökkääjä on kautta aikain eniten SM-liigaotteluita lahtelaisseurassa pelannut pelaaja.

Kuluvalla kaudella mies pelasi 24 ottelua tehoilla 1+7. Viidessä joulutaukoa edeltäneessä ottelussa konkari ei enää mahtunut Pelicansin kokoonpanoon.

Pelicans myös tiedotti koeajalla olleiden pelaajien kohtaloista. Hyökkääjä Carl Corazzini ei täyttänyt joukkueen toivomuksia ja saa jatkaa matkaansa.

Sen sijaan maalivahti Marc Lamothe ja puolustaja Juha Uotila jatkavat lahtelaisseurassa kauden loppuun asti. Lamothen sopimus kattaa kuluvan kauden ja sisältää option kaudesta 2010-2011, kun taas Uotilan sopimus kattaa niin kuluvan pelisesongin kuin myös kauden 2010-2011.

» Lähetä palautetta toimitukselle