Koivisto palaa KooKoosta Kajaaniin

MESTIS / Uutinen
Koivisto on kantanut urallaan linnapaitaa kaksi kautta.
Kuva © Timo Savela
Hokki on vahvistanut hyökkäystään seuraan palaavalla Mika Koivistolla.

Hokissa viimeksi kaudella 2013-2014 pelannut laitahyökkääjä Mika Koivisto palaa linnapaitaan kauden mittaisella sopimuksella. 

Edelliset kolme kautta Koivisto on kiekkoillut KooKoossa, viimeiset kaksi Liigassa. Pelaamassaan 84 liigaottelussa KKP-kasvatti on takonut tehot 1+5.

− Koivisto on todellinen taistelija ja asennepelaaja, joka lyö jokaisessa vaihdossa kaiken likoon joukkueen menestymisen puolesta. Pelillisesti tuleva kausi on hänelle hyvä hetki kehittää niin kiekollista kuin kiekotonta pelaamista ja ottaa uusia askelmerkkejä kohti kokonaisvaltaisempaa liigapelaajaa, kommentoi Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen seuran verkkosivuilla.

− Takana on vaikea ja rikkonainen kausi Kouvolassa. Haluan saada Hokista ison roolin ja kehittää itseäni kokonaisvaltaisesti pelaajana. Tavoitteenani on päästä takaisin Liigaan, johon ei rehellisesti sanottuna vielä rahkeet riittäneet. Lisäksi haluan olla osana nostamassa Hokin sinne mihin se kuuluu, eli takaisin Mestiksen kärkiseuraksi, kertoi Koivisto.

Hokilla on kasassa 12 pelaajasopimusta ensi kaudelle.

» Lähetä palautetta toimitukselle