TAP - LUK
TOR - WSH 2.30
MTL - ARI 2.30
COL - MIN 4.30
VGK - NSH 5.00
ANA - STL 5.00
VAN - CAR 5.30

Koistinen pistäytyy taas Lempäälässä

MESTIS / Uutinen
LeKi saa sunnuntaiksi riveihinsä tutun vahvistuksen, kun Tapparan puolustaja Matti Koistinen tekee jälleen visiitin Lempäälään. Koistinen pelaa lempääläisriveissä ainakin ottelussa Jokipoikia vastaan.

21-vuotiaan Koistisen lainasopimus tulee LeKille tarpeeseen, sillä joukkueen avainpuolustaja Antti Uitto on toistaiseksi edustuskelvoton torstaisen liigavisiittinsä vuoksi. Seuraavan kerran Uitto saa pelata Mestistä perjantaina.

- Meidän pitää vähän katsoa, millä kokoonpanolla lähdetään sunnuntain peliin. Voittavaa joukkuetta on turha lähteä vaihtamaan, mutta Koistinen tarvitsee peliminuutteja ja on sen luokan pelimies, että mielellämme otetaan mukaan, selvittää LeKin päävalmentaja Juha Juujärvi.

Sarjanousijan riveissä on muutakin pelaajaliikennettä, sillä puolustuksen täydennykseksi on hankittu myös Anssi Ranta naapuriseura KOO-VEEsta. 25-vuotias Ranta pelasi lempääläläisjoukkueessa jo lauantain vierasottelussa.

- Ranta on herrasmiessopimuksella täällä. Me ollaan KOO-VEElle lähetetty pelaajia syksyllä ja se on ollut iso apu, kun miehet ovat saaneet pelituntumaa. Nyt tarvittiin miehitystä sieltä, selvittää LeKin päävalmentaja Juha Juujärvi.

» Lähetä palautetta toimitukselle