Kohuveteraani jatkaa uraansa New Yorkissa

NHL / Uutinen
Malone yrittää saada uransa raiteilleen Rangersissa.
Kuva © Getty Images
Keväällä huumeista ja rattijuopumuksesta kiinni jäänyt Ryan Malone on nyt New York Rangersin palkkalistoilla.

Ryan Malonen ura jatkuu New York Rangersissa. Sopimus on yksivuotinen, kaksisuuntainen ja New York Postin sekä TSN:n Darren Dregerin mukaan Malone tienaa sillä NHL-kokoonpanossa pysyessään 700 000 dollaria.

34-vuotias Malone on pelannut urallaan Pittsburgh Penguinsin ja Tampa Bay Lightningin riveissä 641 NHL-ottelua keräten 370 pistettä. Malone ei kovia otteita kaihda, nimittäin jäähyaitiossa hän on istunut urallaan 689 minuutin verran. Plusmiinustilasto on Pittsburghissa syntyneellä Malonella valahtanut 55 pinnaa pakkasen puolelle.

Vancouverin vuoden 2010 olympialaisissa USA:a edustaneen Malonen ura on ollut viime aikoina jyrkässä alamäessä. Kahtena viime kautena kokenut jenkki on pukenut Lightning-nutun ylleen yhteensä vain 81 kertaa pistetilin näyttäessä lukemia 11+12. Malonen piste-ennätys on viimeiseltä Penguins-kaudeltaan 2007-08, kun hän sai 77 ottelussa kasaan 51 pistettä. Samalta kaudelta on myös konkarin jäähyminuuttiennätys, 103 minuuttia. Penguins varasi oman kaupungin pojan vuonna 1999 neljännen kierroksen lopussa numerolla 115.

» Lähetä palautetta toimitukselle