Kiviniemi ja Halava jatkavat Vaasassa

MESTIS / Uutinen
Mika Halava hätyyttelee vastustajan maalivahteja myös jatkossa Sportin paidassa.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Sport on sopinut jatkosta kahden hyökkääjänsä kanssa. Jani Kiviniemi ja Mika Halava kiekkoilevat vaasalaisten riveissä myös ensi kaudella.

25-vuotias Mika Halava valmistautuu neljänteen kauteensa Vaasassa. Toissa kaudella läpimurtonsa Mestiksessä tehnyt porilainen pääsi viime syksynä kokeilemaan liigavauhtia Kärpissä, mutta palasi kesken kauden Vaasaan. Laitahyökkääjän kausi jäi kuitenkin rikkonaiseksi. Halava pelasi Sportissa 15 runkosarjaottelua tehoin 6+7.

– Hyvä fiilis jatkaa joukkueessa, joukkue näyttää hyvältä ja on varmasti iskukykyinen. Muutama veto ulkomaille oli, mutta Sport parhain vaihtoehto, Halava kommentoi jatkoaan.

Toisen polven sportilainen, seuran oma kasvatti Jani Kiviniemi, on pelannut Mestistä vaasalaisten riveissä jo parinsadan ottelun verran. Myös Kiviniemen viime kausi oli jokseenkin repaleinen. 25-vuotias hyökkääjä pelasi ainoastaan 11 runkosarjaottelua ja piipahti välillä hakemassa vauhtia myös Suomi-sarjan puolella.

– Innolla kohti tulevaa kautta. Tällä jengillä tullaan taistelemaan tosissaan voitoista ja toivon mukaan myös SM-Liigapaikasta, luottaa Kiviniemi.

Halavan sopimus on mallia 1+1 ja Kiviniemen jatkosopimus on yksivuotinen. Sen sijaan viime kauden kokoonpanosta voimahyökkääjä Jesse Laaksonen vaihtaa Sportista SaPKon riveihin.

– Joukkueen kasaaminen jatkuu, vielä haetaan yhtä puolustajaa sekä hyökkäyspäähän pelaajia, sanoo valmentaja Pasi Räsänen.

» Lähetä palautetta toimitukselle