Kiven valmennustiimi täydentyi - Salo HPK:sta Ilvekseen

LIIGA / Uutinen
Olli Salo jatkaa valmentajauraansa Ilveksessä.
Kuva © Jarno Hietanen
Tampereen Ilves on täydentänyt päävalmentaja Karri Kiven valmennustiimin. Kiven apuvalmentajina toimivat Olli Salo ja Jouko Myrrä.

HPK:n päävalmentajana toiminut Olli Salo, 32, siirtyy Tampereen Ilvekseen Karri Kiven apuvalmentajaksi. Salo korvasi potkut saaneen Pasi Arvosen HPK:n peräsimessä tammikuun lopulla. Aiemmin hän on valmentanut HPK:n juniorijoukkueita voittaen muun muassa Nuorten SM-kultaa.

− Meillä on hyvä valmennustiimi kasassa ja selkeät toimenkuvat. Kevätkausi Liigassa avarsi sitä maailmaa minulle ja opetti monia asioita, Salo toteaa seuran tiedotteessa.

Kiven toinen apumies tulee seuran sisältä. Ilveksen A-nuorten joukkueen päävalmentaja Jouko Myrrä, 47, täydentää valmennustiimin. Hän valmensi Ilveksen Nuorten SM-liigan runkosarjavoittoon ja joukkue on edennyt finaaleihin Espoo Bluesia vastaan. Myrrä palkittiin myös sarjan parhaana valmentajana.

Salon ja Myrrän sopimukset ovat kaksivuotisia. Ilveksessä aiemmin apuvalmentajana toiminut Sami Hirvonen siirtyy Ilveksen A-nuorten päävalmentajaksi.

Omille nuorille jatkosopimuksia

Seura tiedotti samalla tehneensä sopimukset Miiko Hintzin, Otto Koivulan ja Olli Vainion kanssa. Hintzin ja Vainion sopimukset kattavat tulevan kauden. Koivulan sopimus on kaksivuotinen. Vainion sopmiuksessa on lisäksi optio seuraavasta kaudesta. 

Lisäksi Ville Meskasen ensi kauden kattanutta sopimusta on jatkettu vuodella. Ilves ei käytä Antti Jaatisen sopimuksessa ollutta optiovuotta.

» Lähetä palautetta toimitukselle