Kiprusoff lähtee KooKoosta

MESTIS / Uutinen
Marko Kiprusoff ehti iskeä yhden syöttöpinnan kauden 12 ottelussa.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/
Viime kaudella KooKoon riveihin saapunut konkaripuolustaja Marko Kiprusoff lähtee seurasta. Kouvolalaisseura tiedotti myös TPS:stä saapuneen Santtu Huhtalan jatkavan oranssimustissa ainakin kuluvan viikon ajan.

Viime kaudella siirtorajan kynnyksellä Kouvolaan tullut Marko Kiprusoff, 40, jättää KooKoon. Seuran mukaan sopimus on purettu pelaajan aloitteesta. Kiprusoff ehti esiintyä KooKoon riveissä yhteensä 27 ottelussa saalistaen 8 syöttöpinnaa.

Sen sijaan TPS:stä lainalle tullut Santtu Huhtala jatkaa kouvolalaisseurassa vielä viikon verran. Alunperin kahdeksi viikoksi lainattu Huhtala, 20, on iskenyt neljässä Mestis-ottelussa tehopinnat 2+1. Huhtalan lainan jatkaminen tuli ajankohtaiseksi, kun Tomi Tuomisto joutuu sormileikkaukseen, joka pitää miehen poissa kaukaloista joulukuuhun asti.

Lisäksi seuran oma kasvatti Mikko Virtanen on joulutaukoon asti Helsingin IFK:n A-nuorten liigaryhmän mukana. 18-vuotias Virtanen on pelannut KooKoossa 10 ottelua jääden tehopisteittä.

– Mikko on ensimmäistä vuotta A-ikäinen, mutta hän on pelannut meillä jo pari vuotta nuorten I-divisioonaa. Katsoimme nyt yhdessä pelaajan kanssa, että kehityksen kannalta on parasta saada isoa peliaikaa A-nuorten SM-liigassa, taustoittaa KooKoon toiminnanjohtaja Sakari Välimaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle