TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Kimmo Koskenkorva palaa Kärppiin

LIIGA / Uutinen
Oulun Kärppien hyökkäys vahvistuu, kun Kimmo Koskenkorva palaa kotikaupunkiinsa. Hänen tuore sopimuksensa on 2+1-vuotinen.

Kimmo Koskenkorva, 30, jätti Oulun taakseen kesällä 2002. Tuon jälkeen nopeajalkainen hyökkääjä pelasi SM-liigaa Tapparan ja SaiPan riveissä ja pääsi testaamaan taitojaan myös maajoukkueessa. Kaksi edellistä kautta hyökkääjä on kiekkoillut Elitserienissä Skellefteån paidassa. Viime talvena hän teki 55 ottelussa pisteet 10+14=24.

Ennen Koskenkorva oli Kärpissä alempien kenttien pelaaja, mutta nyt hyökkääjälle kaavaillaan isoa tonttia myös kiekollisessa pelissä.

– On hienoa pukea kasvattajaseuran paita taas ylle seitsemän vuoden tauon jälkeen. Kärppiin palaa kokeneempi ja viisaampi pelimies. Uskon, että sovin joukkueen pelityyliin hyvin. Luvassa on liikkuvaa peliä, vauhtia ja vaarallisia tilanteita, hyökkääjä kertoo.

Lisäksi Kärpät julkaisi jatkosopimuksen 29-vuotiaan Teemu Normion kanssa. Hyökkääjä teki viime kaudella 46 ottelussa pisteet 6+5=11. Hänen paperinsa on vuoden mittainen.

Kärppien harjoitusrinkiin liittyvät myös Joonas Komulainen ja Mikko Niemelä.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös