Kimmo Kapanen KalPan maalille

LIIGA / Uutinen
KalPan liigajoukkueen ensimmäinen hankinta on maalivahti Kimmo Kapanen. Toinen uusi kasvo KalPassa on Hokista siirtyvä hyökkääjä Jani Tuppurainen. Kuopiolaisjoukkueen liigaringin rungon muodostavat Mestiksen mestaruutta juhlineet pelaajat.

Kimmo Kapanen, 30, on KalPan oma kasvatti. Viimeksi hän on edustanut kuopiolaisseuraa sen edellisellä liigakaudella 1998-99. Ruotsin pääsarjajoukkueessa Timråssa neljänä edelliskautena torjuneella Kapasella olisi ollut vuosi jäljellä sopimuksestaan, mutta kontrahti on purettu hyvässä yhteishengessä osapuolten kesken.

Jani Tuppurainen, 25, on lähtöjään oululainen kiekkoilija. Hokkia kolme edelliskautta edustanut hyökkääjä kokeili liigavauhtia kärppäpaidassa kaudella 2002-03 kahdeksan ottelun verran.

Reportaasi

KalPa-väki toiveikkaana

href="http://www.jatkoaika.com/smliiga.php?sivu=kolumnit&id=3318">[lue lisää]

KalPan mestismiehistöstä peräti 15 pelaajaa jatkaa joukkueessa sarjaporrasta ylempänä. Hyökkäyksessä sentterit Ville Hämäläinen, Max Kenig ja Tatu Miettinen jatkavat. Laitahyökkääjistä sopimuksen ovat tehneet Marko Ahosilta, Sami Kaartinen, Aki Keinänen, Kasper Kenig, Henri Huohvanainen, Matti Tiihonen sekä juniori Tuomas Kiiskinen.

Puolustajista Samuli Suhonen, Juha Alastalo, Jermu Pisto, Matti Kuusisto ja A-junioreissa pelannut Olli-Pekka Komulainen edustavat KalPaa myös SM-liigassa.

Pelicansin apuvalmentajana viime kaudella toiminut Tero Kotilainen valmentaa ensi kaudella KalPaa Mika Pieniniemen apuna.

» Lähetä palautetta toimitukselle