BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Kim Nabb palaa vuodeksi Vaasaan

MESTIS / Uutinen
Vaasan Sport saa kauden alla paluumuuttajan Raumalta, kun laitahyökkääjä Kim Nabb palaa kotikaupunkiinsa.

Vaasan Sportin kasvatti Kim Nabb teki kesällä monivuotisen sopimuksen Rauman Lukkoon. Edellinen kausi meni ensi kertaa Sportin ykkösketjussa, ja Nabb kiitti iskemällä 15+23 tehot. Yhteensä 128:ssa ottelussa Mestiksessä Nabb on tehnyt 75 tehopistettä.

Nabb oli myös edustamassa Suomea vuoden 2005 nuorten MM-kisoissa.

- Hyvät uutiset jatkuu. Kimi oli yksi pelaaja kenet halusimme pitää täällä kun viime kausi päättyi. Vaikka hän kävikin välissä kesän muualla, niin hän tietää meidän pelitavan, tietää missä on Kuparisaari ja on heti valmis pelaaja joukkueeseen, kertoi paluumuuttajasta Juhani Tamminen.

Kim Nabb on Sportissa vuokralla 30.4.2009 asti. Lukon kanssa kesällä kirjoitettu sopimus on mallia 2+2.

- Pieni pettymys on etten Lukkoon mahtunut tottakai, mutta tämä on urheilua. Olen kiitollinen Sportille, että sain uuden mahdollisuuden Sportissa. Lukossa oli luvassa paikka nelosketjun laidassa, tai sen ylimääräisen hyökkääjän paikka. Tulimme Rauli Uraman kanssa johtopäätökseen, ettei se palvele kumpaakaan, kertoi Kim Nabb.

- Olen vielä nuori kaveri ja pitkä sopimus, joten minulla on vielä aikaa kehittyä Lukon kanssa. Pelaajia oli tarjolla paljon, ja valintoja piti tehdä.

» Lähetä palautetta toimitukselle