Kiiskinen ja Sinkkonen jatkavat HeKissä

MESTIS / Uutinen
Heinolan Kiekko solmi maanantaina kaksi tärkeää jatkosopimusta. Kokeneet hyökkääjät Ville Kiiskinen ja Olli Sinkkonen pelaavat HeKin paidassa myös ensi kaudella.

Pelicans-lähtöiset Kiiskinen ja Sinkkonen vahvistavat tuntuvasti HeKin toistaiseksi koossa olevaa ryhmää. Molemmilla on tilillään sekä SM-liigakokemusta että Mestis-pelejä.

28-vuotiaalla Ville Kiiskisellä on takanaan peräti yhdeksän kautta ja yli 350 ottelua Mestiksessä. Hän on edustanut sarjassa Pelicansia, KooKoota, FPS:ää, Jukureita ja Hermestä. Kiiskisen paras kausi on osunut talveen 2001-02, jolloin FPS:ssä syntyi 20+21 pistettä ja teholukema +11. SM-liigassa hän käväisi kaudella 2000-01. Seura oli SaiPa, ja otteluita kertyi kahdeksan.

Kausi 2003-04 Kiiskiseltä jäi kesken vaikean loukkaantumisen vuoksi, ja kaukaloon hän palasi vasta viime kaudella lähes kahden vuoden tauon jälkeen.

24-vuotias Olli Sinkkonen nousi Pelicansin junioreista seuran liigamiehistöön kaudella 2001-02. Liigassa hän pelasi kaksi kautta ennen kuin siirtyi Mestikseen ja KooKoon riveihin. HeKiä Sinkkonen on edustanut kaksi kautta ja kuulunut Suomi-sarjassa joukkueen kantaviin voimiin.

Sekä Kiiskisen että Sinkkosen sopimukset ovat yksivuotisia.

» Lähetä palautetta toimitukselle