Kiekkoareena: Lukon ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä - Lähde loppukauden Raumalla

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Suuronen lähtee lainalle Keuruulle.
Kuva © Timo Savela
Lukon ja KeuPan välillä tapahtuu pelaajaliikennetta molempiin suuntiin. KeuPasta yksi hyökkääjä siirtyy Raumalle ja Lukko lähettää kaksi pelaajaansa lainalle vaihdossa Keuruulle.

KeuPan sopimuspelaajana koko kauden Lukon riveissä pelannut Nestori Lähde jatkaa raumalaisjoukkueessa loppukauden ajan. Fyysinen hyökkääjä on pelaamissaan 32 ottelussa kerännyt tililleen yhden syöttöpisteen.

− Voi olla, että hän käy vielä ennen siirtorajan umpeutumista KeuPassa, mutta se on tarkoitus, että hän olisi kauden loppuun meidän miehemme, kertoi Lukon pelaajakoordinaattori Hannu Vanhatalo.

Lukko saa apuja sentteriosastolleen myös Keuruulta, kun Eetu Koivistoinen tulee paikkaamaan loukkaantunutta Eetu Koskea. Koivistoisen kausi on kulunut pääosin Mestiksessä, jossa hän on iskenyt 22 ottelussa tehot 8+7. Lisäksi 20-vuotias nuorukainen on pelannut seitsemän ottelua Lukon riveissä.

− Kyllä me tällä hetkellä olemme yhtä sentteriä vajaita. Yksi sentteri tarvitaan, ja Koivistoinen on vastaus kysymykseen. Hän on paras käytettävissä olevista ratkaisuista, totesi Lukon päävalmentaja Risto Dufva.

− Nyt hänellä on paikka näyttää. Hän on parantanut peliään kuin sika juoksuaan. Ajatus on mennä näin, mutta hänen pitää myös ottaa se paikka, Vanhatalo kommentoi Koivistoista.

Hyökkääjä Toni Suuronen sekä olkapäävammasta vasta kuntoutunut puolustaja Miika Koivisto puolestaan siirtyvät lainalle KeuPaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle