Kiekko-Vantaasta Jokerien farmiseura - Pasi Arvonen päävalmentajaksi

MESTIS / Uutinen
Nico Nurmikannalla on mahdollisuus pelata KHL:ssä.
Kiekko-Vantaasta tuli Jokerien farmiseura. Sopimus on kolmivuotinen, ja lohipaitojen peliasut ovat yhtäläisiä Jokerien kanssa. Näin perinteinen lohipaita jää ainakin joksikin ajaksi historiaan.

Kiekko-Vantaa ja Jokerit ovat solmineet virallisen yhteistyösopimuksen, jonka myötä lohipaidoista tulee helsinkiläisten farmiseura. Sopimus kattaa seuraavat kolme kautta. Sopimuksen mukaan Kiekko-Vantaan pelipaita on yhtäläinen Jokerien pelipaidan kanssa. Yhteistyötä tehdään myös myynti- ja markkinointipuolella.

Tarkoituksena on vahvistaa pelaajien osaamista niin, että pelaajilla olisi kulku KHL:n ja Mestiksen välillä. Myös Jokerien A-nuorten ja lohipaitojen yhteistyötä korostetaan. 

− Uusi sopimus tarjoaa Jokereiden ja Kiekko-Vantaan pelaajille entistä paremmat mahdollisuudet kehittyä yksilöinä omalle huipputasolleen. Etenkin Jokereiden A-nuorten ja Mestiksen välillä liikenne on vapaata, kertoo Jokereiden GM Jari Kurri Kiekko-Vantaan verkkosivuilla.

Joukkueet ovat solmineet KHL:n sääntöjen mukaisia kahden suunnan sopimuksia maalivahti Eetu Mäkiniemen, puolustaja Nico Nurmikannan sekä hyökkääjien Lucas Andersenin, Erik Embrichin ja Julius Rantaeskolan kanssa. 

Kiekko-Vantaan uusi päävalmentaja on Pasi Arvonen. Valmentajalla on kokemusta HPK:n Liiga-joukkueesta pää- ja apuvalmentajana. Sopimus on yksivuotinen.

− Hyvillä mielin palaan takaisin valmennuksen pariin. Päätös syntyi nopeasti, nyt vedetään haalarit päälle ja palataan akut täynnä töihin, Arvonen sanoo. 

» Lähetä palautetta toimitukselle