Kiekko-Vantaaseen lainapakkeja

MESTIS / Uutinen
Useita puolustajia sairastuvalle menettänyt Kiekko-Vantaa saa apua takalinjoilleen Helsingistä ja Keravalta, kun Juha-Petteri Purolinna ja Timo Suuronen liittyvät joukkueeseen.

HIFK-puolustaja Juha-Petteri Purolinna ja HC Keravan takalinjojen tukipilari Timo Suuronen vahvistavat loukkaantumisten runtelemaa vantaalaispuolustusta. Kiekko-Vantaan runkopuolustajista sairastuvalla ovat Teemu Kolehmainen, Jan Hagelberg ja Rony Ahonen.

Juha-Petteri Purolinna, 19, on ehdolla joulun jälkeen pelattaviin alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin. Purolinna on tällä kaudella kerännyt A-nuorten SM-liigassa 17 ottelussa tehopisteet 5+9=14, joilla hän on joukkueensa puolustajien pistepörssin ykkönen. Helsinkiläisen lainasopimus Kiekko-Vantaaseen kattaa itsenäisyyspäivänä pelattavan kotiottelun Salamoita vastaan sekä lauantain (8.12.) vierasottelun KooKoota vastaan.

Timo Suuronen, 24, on jo ennestään tuttu pelaaja Vantaalla. Suuronen siirtyi viime kauden lopulla HC Keravalta Kiekko-Vantaan vahvuuteen, ja ehti pelata lohipaidoissa kolme runkosarjan ottelua. Tällä kaudella Suuronen on pelannut Suomi-sarjaa jälleen HC Keravan väreissä keräten 15 ottelussa 7+8=15 pistettä. Suuronen pelaa Vantaalla joulutaukoon asti.

» Lähetä palautetta toimitukselle