BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Kiekko-Vantaan tolppien väliin paluumuuttaja Tanskasta - "Tämä on iso mahdollisuus"

MESTIS / Uutinen
Peltonen palaa parin vuoden tauon jälkeen lohipaitaan.
Kuva © Timo Savela
Kiekko-Vantaa vahvistaa maalivahtiosastoaan paluumuuttaja Aaro Peltosella.

Viime kaudella Peltonen torjui Tanskan pääsarjajoukkue Herlevin maalilla. 26-vuotias torjuja pelasi kaikkiaan 41 ottelua torjuntaprosentilla 85,5.

− Vähän pettynyt maku kaudesta jäi. Kausi ei ollut täysin onnistunut, mutta oli hieno kokemus pelata ulkomailla. Itsellä oli paljon hyviäkin pelejä, mutta joukkueelle tuli liikaa kyykkäyksiä, jotka näkyivät sitten kauden tilastoissakin, Peltonen kuvaili viime kautta.

Peltonen on vantaalaisryhmälle entuudestaan tuttu vahti, sillä hän edusti joukkuetta kaudella 2013-14. Vantaalaislähtöinen Peltonen on pelannut urallaan Mestistä aiemmin Kiekko-Vantaan lisäksi Sportissa, Hokissa, HCK:ssa sekä LeKissä. Sportin riveissä hän voitti Mestiksen mestaruuden keväällä 2011. Hänellä on myös Liiga-kokemusta kolmen ottelun verran Tapparan riveistä kaudelta 2014-15.

− Tämä on iso mahdollisuus: tänne kasataan nuorta joukkuetta, jolla on menestymismahdollisuudet. Itse vantaalaisena pelaajana haluaisin menestyä nimenomaan Kiekko-Vantaan paidassa. Koen, että täällä minulla on mahdollisuus saada ura nousuun, Peltonen kertoi.

− Tavoite on olla ykkösvahti. Tiedän, että kilpailu on kovaa. Haluan olla joka ilta maalissa ja auttaa joukkuetta voittamaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle