IFK - LUK
HPK - SAI
ILV - KÄR
ÄSS - JUK
OTT - COL 2.00
PHI - BOS 2.30
CGY - BUF 4.30
VAN - EDM 5.00
ARI - SJS 5.00

Kiekko-Vantaan hyökkäykseen täydennystä

MESTIS / Uutinen
Öfverström on pelannut Mestistä muun muassa HCK:ssa.
Kuva © Timo Savela
Kiekko-Vantaa on tehnyt sopimukset Ville Heikkisen, Teemu Väisäsen ja Janne Öfverströmin kanssa.

Janne Öfverström on pelannut urallaan aiemmin Mestistä 33 ottelun verran HCK:n ja TUTOn riveissä. HIFK:ssa myös 13 Liiga-ottelua pelanneelta fyysiseltä laitahyökkääjältä jäi koko viime kausi väliin loukkaantumisen vuoksi ja koko uran jatkuminen oli kysymysmerkki.

− Viime vuosi oli henkisesti todella raskas. Yksin harjoittelin ja kuntoutin. Siinä oli paljon tekemistä itsensä kanssa, että jaksoi tehdä niitä hommia, koska siinä oli pientä epävarmuutta pystynkö enää pelaamaan, Öfverström kertoi.

− Nyt voi keskittyä pelaamiseen. Tuon joukkueeseen fyysisyyttä. Puolustava rooli on minulle sopivin. Tapan alivoimia ja annan ykkösäijille huiliaikaa.

Vantaalaisjoukkueen oma kasvatti Teemu Väisänen pelasi viime kaudella seuran A-nuorissa. Oikealta laukova hyökkääjä viimeisteli 37 ottelussa tehot 17+20. 21-vuotias Väisänen sai vyölleen myös kolme Mestis-ottelua, mutta jäi ilman tehopisteitä.

− Olen tykännyt todella paljon olla täällä. Tekemisen meininki ja hyvä vauhti ollut koko ajan päällä. Hyvä kesä takana ja koko ajan mennään joukkueena eteenpäin, Väisänen totesi.

Myös Ville Heikkinen liittyy vantaalaisjoukkueen riveihin lohipaitojen A-nuorista, jossa hän iski viime kaudella 32 ottelussa 48 tehopistettä. Heikkinen oli viime kauden päätteeksi Nuorten Liigaan nousseen vantaalaisryhmän paras pistemies.

− Tavoite on päästä pelaamaan edustusjoukkueen mukana mahdollisimman paljon. Tässä on treenattu kesällä kovaa. Meillä on kaikki mahdollisuudet mennä korkealle, arvioi Heikkinen.

» Lähetä palautetta toimitukselle