Kiekko-Vantaalle tärkeitä jatkosopimuksia - tehohyökkääjä Lehtiselle jatkoa

MESTIS / Uutinen
Lehtinen pommittaa ensi kaudellakin lohipaidassa.
Kuva © Timo Savela
Kiekko-Vantaa on tehnyt jatkosopimukset kahden puolustajan ja kolmen hyökkääjän kanssa. Joukkueessa jatkavat muun muassa Lasse Uusivirta sekä Joel Lehtinen.

Puolustajista nimensä jatkosopimukseen kirjoittivat Lasse Uusivirta ja Lassi Raitanen. Urallaan Pohjois-Amerikassa ja Tanskassakin kiekkoillut Uusivirta iski vantaalaisjoukkueessa päättyneellä kaudella 49 ottelussa tehot 4+13. Raitanen pelasi puolestaan vahvan tulokaskauden ja saalisti 40 ottelussa tehot 4+6.

− Uusivirta ja Raitanen ovat pelaajia, jotka olivat viime kaudella TOP 6 -puolustajia ja ovat sitä ensi kaudellakin. Uusivirta on heistä kokeneempi ja nähnyt maailmaa, joten hän on myös johtohahmona tärkeä joukkueelle. Raitanen on kiekollisesti lahjakas puolustajia, jolla on varmasti hieno tulevaisuus edessä, kommentoi vantaalaisryhmän päävalmentaja Simo Mälkiä.

Vantaalaisryhmän hyökkäyksessä jatkavat joukkueen viime kauden ykköspistemies Joel Lehtinen, kokenut Pekka Niemimaa sekä Julius Rantaeskola. 24-vuotias Lehtinen tehtaili 50 ottelussa tehot 14+18 ja pudotuspeleissäkin seitsemän ottelua tuottivat viisi tehopistettä. K-Vantaan kapteenistoonkin kuulunut Niemimaa viimesteli 50 ottelussa tehot 9+13 ja läpimurtonsa Mestiksessä tehnyt Rantaeskola 40 ottelussa 11+11.

− Lehtinen, Niemimaa ja Rantaeskola olivat viime kauden suurimpia onnistujia hyökkäyspäässä ja kaikki pelasivat oikeastaan uransa parhaan kauden. Lehtinen oli joukkueen paras pistemies, joten kyllä sellaisen pelaajan haluaa aina jatkavan, Mälkiä totesi.

− Niemimaa pelasi vähän erilaisessa roolissa meillä ja otti kehitysaskelia kauden aikana. Lisäksi hän on tärkeä liideri kentän ulkopuolella. Rantaeskola meni paljon eteenpäin ja löi läpi Mestiksessä, mutta hänellä on varmasti paljon nälkää ottaa taas seuraava askel urallaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle