TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Kiekko-Vantaalle seitsemän uutta sopimusta

MESTIS / Uutinen
Tasan viikon päästä alkavaan Mestiksen runkosarjaan valmistautuva Kiekko-Vantaa julkaisi kertaheitolla peräti seitsemän uutta pelaajasopimusta.

Nimensä yksivuotisiin papereihin pistivät lohipaitojen testattavina kesän ja alkusyksyn aikana olleet puolustajat Tatu Miettinen, Saku Salmela ja Tony Sandberg sekä hyökkääjät Jari Voutilainen, Antti Pehkonen, Henri Holmström ja Mikko Siren.

Vantaalaisille tutuin kasvo on viime kaudella Kajaanin Hokin sotisovassa 43 ottelussa tehoin 4+4 hyökännyt Mikko Siren, 24, jonka vyöltä löytyy Mestis-pelejä lohipaidasta kausilta 2007–2009.

Miettinen pakitteli edelliskaudella HIFK:n A-nuorten miehistössä, jossa myös Salmela esiintyi Suomi-sarjajoukkue HC Keski-Uusimaan lisäksi. Sandberg ja Holmström edustivat puolestaan Suomi-sarjajoukkue KJT TuusKia, kun taas Pehkonen kiekkoili Mestis-joukkue Hokin ja Suomi-sarjaporukka Raahe-Kiekon riveissä. Sen sijaan Voutilaiselle kertyi viime kaudella pelejä Kiekko-Vantaan A-nuorten sotisovasta.

Try-outilla olleet hyökkääjät Robin Englund ja Tommi Lehtonen eivät puolestaan lohipaitojen miehistössä jatka. Myös viime kaudella Kiekko-Vantaan veräjää vartioinut Joakim Wessman vaihtaa maisemaa siirtyessään Suomi-sarjassa pelaavan HC Keski-Uusimaan pelaajavahvuuteen.

Jokerien kanssa sopimuksen omaava hyökkääjä Tomi Pallassalo puolestaan pelaa myös jatkossa Kiekko-Vantaan riveissä lainasopimuksella yhdessä Jokerien sopimusvahdin Jani Kauton kanssa.

Kiekko-Vantaalla on nyt julkaistujen nimien myötä kasassa yhteensä 19 pelaajasopimusta ja kaksi lainasopimusta alkavalle Mestis-kaudelle 2010–2011.

» Lähetä palautetta toimitukselle