Kiekko-Vantaalle nuorta voimaa kentän molempiin päihin

MESTIS / Uutinen
Kuronen pelasi viime kauden LeKissä.
Kuva © Timo Savela
Kiekko-Vantaa vahvistaa kokoonpanoaan Nico Frimanilla ja Jimi Kurosella.

Kiekko-Vantaan hyökkäyskalusto vahvistuu HIFK:sta siirtyvällä Nico Frimanilla. 21-vuotias hyökkääjä oli päättyneellä kaudella seuran A-junioreiden tehokkain pistemies tehoilla 22+24. Friman on pelannut urallaan myös kolme Liiga-ottelua HIFK:n paidassa.

− Tavoitteena on, että jengin kanssa menestytään. Henkilökohtaisesti odotan, että tulee hyvä, ehjä kausi ja, että pääsee pelaamaan paljon sekä pisteitä sen myötä sitten, Friman kommentoi seuran kotisivuilla.

Puolustukseensa lohipaidat kiinnittivät 20-vuotiaan Jimi Kurosen. Viime kaudella puolustaja kiekkoili LeKin riveissä, jossa 55 ottelussa syntyivät tehot 3+6. Jokereiden kasvatilla on kokemusta myös Pohjois-Amerikan kaukaloista, sillä hän pelasi kaudella 2013-2014 OHL-joukkue Oshawa Generalsissa ja USHL:ssä Des Moines Buccaneersissa.

− Pystyn liikuttamaan kiekkoa ja tukemaan hyökkäyksiä. Luulen, että niissä pystyn auttamaan joukkuetta, kertoi Kuronen vahvuuksistaan.

− Omaa peliä pitää saada kehitettyä ja tehdä hyvin hommia jäällä sekä sen ulkopuolella. Päivittäinen tekeminen täytyy olla korkealla tasolla, että pääsee ottamaan seuraavan stepin, Kuronen valotti tulevan kauden tavoitteita.

» Lähetä palautetta toimitukselle