Kiekko-Vantaalle maukas paluumuuttaja - Saarelainen vahvistamaan hyökkäystä

MESTIS / Uutinen
Miro-Pekka Saarelainen tekee paluun lohipaitaan.
Kiekko-Vantaa on solminut pelaajasopimuksen paluumuuttaja Miro-Pekka Saarelaisen kanssa. Viime kaudella hyökkääjä sijoittui KeuPassa pistepörssissä kuudenneksi, ja pelasi viimeksi Vantaalla toissa kaudella.

Miro-Pekka Saarelainen on allekirjoittanut ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen Kiekko-Vantaan kanssa. Viime kaudella hyökkääjä pelasi Mestiksen mestaruusjoukkue KeuPan riveissä 50 ottelua, joissa teki tehopisteet 25+24. Pudotuspeleissä hän teki 14 ottelussa pisteet 5+3.

Runkosarjan pistepörssissä Saarelainen ylsi sijalle kuusi. Saarelainen, 24, on pelannut Mestiksessä 67 ottelua Kiekko-Vantaan, RoKin ja KeuPan miehistöissä. Saarelaisella on myös Liiga-kokemusta, kun hän on edustanut Liigassa HIFK:ta ja KooKoota. Parhaimpana saavutuksena hänellä on hopeamitali HIFK:ssa kaudelta 2016.

− Todella hyvillä mielin palaan lohipaitaan. Täällä on hyvä organisaatio sekä puitteet mennä eteenpäin pelaajana ja menestyä. Tässä odottaa jo, että pelit alkaisivat, Saarelainen kertoi Kiekko-Vantaan verkkosivuilla.

» Lähetä palautetta toimitukselle