JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Kiekko-Vantaalle liigakokemusta hyökkäykseen - Ylipaino vahvistamaan puolustusta

MESTIS / Uutinen
Ylipaino luuti viime kaudet SaPKon takalinjoilla.
Kuva © Antti Varonen
Kiekko-Vantaa vahvistaa rivejään hyökkääjä Joona Harjamalla sekä puolustaja Paavo Ylipainolla.

Joona Harjama ja Paavo Ylipaino siirtyvät Kiekko-Vantaaseen yksivuotisilla sopimuksilla.

Haminalaislähtöinen Harjama on pelannut viimeiset viisi kautta KalPassa, jossa Liiga-pelejä 22-vuotiaalle hyökkääjälle kertyi kaikkiaan 137. Päättyneellä kaudella keskus- ja laitahyökkääjän tonteilla viihtyvä Harjama tehtaili 55 ottelussa tehot 2+2.

− Muutamat edelliset kaudet olen pelannut puolustavammassa roolissa Liigassa ja pystyin sen roolin hoitamaan mielestäni hyvin. Itseluottamusta kertyi ja uskon, että pystyn ottamaan täällä sen stepin hyökkäävämpään rooliin ja kantaa suurta vastuuta, Harjama kertoi.

− Aika paljon olen seurannut Mestistä ja KalPassa oli Mikael Ruohomaa sekä Santeri Lukka, jotka ovat Mestiksen kautta pompanneet Liigan puolelle. Heiltä olen kysynyt paljon sarjasta.

Puolustuspäähänsä vantaalaisryhmä kiinnitti kaksi edelliskautta SaPKossa kiekkoilleen Ylipainon. 25-vuotias puolustaja iski viime kaudella savonlinnalaisryhmässä 50 ottelussa pisteet 6+12. Mestiksessä Ylipaino on SaPKon lisäksi edustanut HCK:ta ja Mestis-pelejä hänellä on vyöllään yhteensä 208.

− Tasaisuutta on tullut otteisiin viime vuosina. Vaikka Keravalla pelasinkin pisteiden valossa parhaan kauteni toistaiseksi, niin nyt olen löytänyt sen millainen puolustaja Paavo Ylipaino oikein on. Vahvuuteni on kuitenkin enemmän puolustuspelissä ja kiekkovarmuudessa, Ylipaino totesi.

− Tavoite ottaa seuraava askel täällä ja päästä tätä kautta ylöspäin. Toivottavasti pystyn auttamaan omalla panoksella joukkuetta pidemmälle kuin viime kaudella.

» Lähetä palautetta toimitukselle