BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Kiekko-Vantaa vahvistuu myös Nikoskelaisella

MESTIS / Uutinen
Mestiksessä kolmantena oleva Kiekko-Vantaa saa lyhyen ajan sisällä jo toisen vahvistuksen hyökkääjistöönsä, kun Sportin kanssa sopimuksensa purkanut Tuomas Nikoskelainen siirtyy Vantaalle. Asiasta uutisoi Kainuun Sanomat.

Mestiksen kärkihyökkääjiin jo useamman kauden ajan lukeutunut Tuomas Nikoskelainen siirtyi täksi kaudeksi Vaasan Sportiin, mutta peli ei lähtenyt kulkemaan Juhani Tammisen alaisuudessa. 13 ottelun tehopisteiksi jäivät 2+2. Kuluneella viikolla Nikoskelainen ja Sport purkivat sopimuksensa.

– Sanotaan vaikka näin, että välit Juhani Tammisen kanssa eivät ole kovin lämpöiset. Olen todella helpottunut, kun pääsin sieltä pois. Tamminen on varmasti hyvä valmentaja, mutta todella kuluttava – toisille enemmän, toisille vähemmän, Nikoskelainen sanoo Kainuun Sanomissa.

Kolme edellistä kautta hurjasta lyöntilaukauksestaan tunnettu Nikoskelainen hyökkäsi Kajaanin Hokissa. Tilille kirjattiin Mestiksen mestaruus ja 120 ottelussa tehopisteet 50+75=125.

Kausina 2001-05 Nikoskelainen edusti nimenomaan Kiekko-Vantaata, jonka kanssa oli voittamassa Mestiksen hopeaa. Ympyrä sulkeutuu, kun laitahyökkääjä pukeutuu jälleen lohipaitaan.

– Tämä oli meidän perheelle selkeästi järkevin vaihtoehto, vähän kuin kotiinpaluu, koska meillä on Tuusulassa paritalon puolikas, Nikoskelainen sanoo ja kertoo saaneensa myös rahakkaampia tarjouksia.

Mestiksen alkusyksyn yllättäjiin lukeutuva Kiekko-Vantaa julkaisi vain kaksi päivää aiemmin sopimuksen tshekkisentteri Milan Kopeckyn kanssa. Kopecky aloitti taituroimalla viikonlopun kahdessa ottelussa tehopisteet 2+3.

Kiekko-Vantaan seuraava ottelu on keskiviikkona kotihallissa Nikoskelaisen alkukauden seuraa Vaasan Sportia vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle