TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Kiekko-Vantaa vahvistaa joukkuettaan - Mukana viisi uutta pelaajaa

MESTIS / Uutinen
Maalivahti Markus Leinonen on tehnyt jatkosopimuksen lohipaitoihin.
Kuva © Timo Savela
Kiekko-Vantaa on solminut viisi uutta pelaajasopimusta. Mukana maalivahti Markus Leinosen jatkopahvi ja muun muassa Hermeksestä saapuva hyökkääjä Viljami Wacklin.

Kiekko-Vantaa on tehnyt uusia pelaajasopimuksia ja jatkanut maalivahti Markus Leinosen sopimusta. Uusina lohipaidan ylleen pukevat puolustajat Sakari Turtiainen ja Joona Tolvanen sekä hyökkääjät Joakim Kukkonen, Alex Levänen ja Viljami Wacklin.

Turtiainen pelasi kaksi viime kautta Kajaanin Hokissa, jossa viime kaudella syntyi 50 ottelussa tehopisteet 2+14. Turtiainen on Vantaalla tuttu pelaaja, sillä hän pelasi kaudella 2010-13 Kiekko-Vantaan junioreissa.

Tolvasella on vyöllään 100 Mestis-ottelua, ja pelejä on kertynyt RoKissa, Peliitoissa ja IPK:ssa. Viime kaudella Tolvanen merkkautti IPK:ssa 45 ottelussa pisteet 3+14.

21-vuotias Kukkonen puolestaan on pelannut nuorten SM-sarjassa niin HIFK:ssa kuin Jokereissa. HIFK:ssa hän pelasi 36 ottelua pistein 13+11. Kukkosen palkintokaapista löytyy myös Jokerien B-nuorten SM-kulta kaudelta  2013.

Levänen on pelannut kolme viime kautta HIFK:ssa nuorten SM-sarjassa. Vime kaudella syntyi 41 ottelussa 7+23. Levänen pelasi myös HIFK:n Liiga-joukkueessa ensimmäiset kaksi ottelua.

Wacklin pelasi viime kaudella Hermeksessä ja SaPKossa. 22-vuotias helsinkiläinen ylsi runkosarjassa tulokkaiden pistepörssissä 4. sijalle. Kaudelta 2010 Wacklinilla on taskussaan C-nuorten SM-hopea.

Samalla Jokerien maalivahti Juho Ratilainen on lohipaitojen käytössä tulevalla kaudella.

MIKKO ROIVAS

» Lähetä palautetta toimitukselle