TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Kiekko-Vantaa nappasi Tuomisen ja Honkasen

MESTIS / Uutinen
Kiekko-Vantaa tilkitsi peräpäätään kovilla vahvistuksilla, kun Aki Tuominen ja Jani Honkanen siirtyvät lohipaitaan. Myös try-outilla ollut Jori Laaksonen lunasti itselleen sopimuksen vantaalaismiehistöön.

Jo viime kaudella Kiekko-Vantaan riveissä yhdeksän Mestis-ottelua pelannut 31-vuotias puolustaja Aki Tuominen palaa Ruotsin 1.divisioonajoukkue Örebro HK:sta takaisin lohipaitaan. Tuominen solmi vantaalaisten kanssa yksivuotisen pelaajasopimuksen.

Urallaan HIFK:n ja SaiPan riveissä SM-liigassa kiekkoillut Tuominen on esiintynyt Mestis-tasolla Kiekko-Vantaan lisäksi myös Ahmojen, FPS:n ja Sportin sotisovassa. Ulkomaatkin ovat tulleet miehelle tutuiksi, sillä vyöltä löytyy kokemusta niin Norjan pääsarjasta kuin Saksan ja Ruotsin alemmilta sarjatasoilta.

Tuomisen lisäksi vantaalaispuolustus vahvistuu viime kaudella HIFK:n paidassa pelanneella Jani Honkasella. SM-liigan runkosarjassa 54 ottelua tehoin 2+4 tahkonnut Honkanen, 29, on Mestis-yleisölle todella tuttu kaveri aiemmilta kausilta Haukkojen, Hermeksen ja KooKoon riveistä.

Myös Honkaselta löytyy kokemusta ulkomailla pelaamisesta, sillä mies on kahden Ruotsin Allsvenskan-visiitin lisäksi kiekkoillut kauden Pohjois-Amerikassa UHL-liigassa. Honkasen ja Kiekko-Vantaan sopimus kattaa alkavan Mestis-kauden 2009-2010.

Kolmas vantaalaishaaviin jäänyt pelaaja on joukkueen testissä ollut 19-vuotias hyökkääjä Jori Laaksonen. Kaksivuotisen sopimuksen Kiekko-Vantaan kanssa allekirjoittanut Laaksonen esiintyi viime kaudella A-nuorten 1.divisioonassa Karhu-Kissojen riveissä 21 ottelussa 30 (10+20) tehopisteen arvoisesti.

Nyt julkaistujen nimien myötä Kiekko-Vantaalla on kasassa yhteensä 21 pelaaja-sopimusta ja kuusi try-out-sopimusta alkavalle Mestis-kaudelle 2009-2010.

» Lähetä palautetta toimitukselle