TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Kiekko-Laserille lisää hyökkääjiä

MESTIS / Uutinen
Kiekko-Laser vahvistaa miehistöään kahdella pelaajalla, kun Tomi Ståhlhammar ja Hannu Erkkilä liittyvät oululaisjoukkueen vahvuuteen yksivuotisilla sopimuksilla.

Viime kaudet Espoon Bluesin riveissä SM-liigaa tahkonnut 22-vuotias Tomi Ståhlhammar päätti ottaa urallaan uuden haasteen ja hakea suurempaa roolia sarjatasoa alempaa Kiekko-Laserin sotisovasta. Päättyneellä kaudella pienessä roolissa espoolaismiehistössä pelannut Ståhlhammar summasi viisi (2+3) tehopistettä 36 runkosarjaottelussa.

– Olen koko ikäni pelannut Espoossa, eikä rooli ja kehitys siellä ollut enää odotusteni mukaisia. Kun sain kuulla mahdollisuudesta siirtyä Kiekko-Laseriin päätin tarttua tarjoukseen, Ståhlhammar toteaa.

Kevään pudotuspeleissä luisteluvoimainen hyökkääjä ei saanut pistetiliään auki mahduttuaan vain kertaalleen Bluesin pelaavaan kokoonpanoon pudotuspelisarjassa Kärppiä vastaan.

– Maisemanvaihdos on monien pelaajien kohdalla osoittautunut hyväksi vaihtoehdoksi uran kannalta ja aion tehdä paljon töitä sen eteen, että sama osoittautuisi minulle ja Kiekko-Laserille oikeaksi ratkaisuksi. Odotan ensi kaudelta suurempaa sekä etenkin enemmän kiekollista roolia, kuin Espoossa, sanoo Ståhlhammar.

Toinen uusi hankinta on päättyneellä kaudella Oulun Kärppien paidassa A-nuorten SM-liigaa pelannut Hannu Erkkilä. Kautensa A-nuorten Suomen mestaruuteen huipentanut 20-vuotias hyökkääjä tekaisi 38 runkosarjaottelussa tehot 12+13. Kevään pudotuspeleissä pistetahti kiihtyi, sillä Erkkilä nakutti yhdeksässä koitoksessa yhdeksän (3+6) pinnaa.

Kiekko-Laserilla on nyt julkaistujen nimien myötä kasassa yhteensä 10 pelaajasopimusta tulevalle Mestis-kaudelle 2010–2011.

» Lähetä palautetta toimitukselle