BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Kiekko-Laserille kolme puolustajaa

MESTIS / Uutinen
Mestikseen kaudeksi 2010–2011 noussut oululaisjoukkue Kiekko-Laser vahvistaa puolustustaan. Vuoden mittaisen paperin seuran kanssa allekirjoittivat Joni Liljeblad, Akseli Mattila ja Ville Hakkarainen.

Joni Liljeblad on kuulunut pari vuotta Kärppien sopimusmiehiin, mutta otteluita joukkueen edustusmiehistössä ei nuorukaiselle ole kertynyt kuin yksi kappale. Kaksi edellistä talvea puolustaja on pelannut pääasiassa Mestiksessä, jossa hän on edustanut Kajaanin Hokkia. Viime kauden 26 ottelussa 20-vuotias pakki keräsi kolme syöttöpistettä.

– Siirryn mielelläni kotikaupunkini joukkueeseen pelaamaan. Tarkoituksenani on kehittyä pelaajana sekä päästä pelaamaan mahdollisimman paljon, sekä tietysti auttaa omalta osaltani joukkuetta menestymään, Liljeblad kertoo.

– Kaavailemme Liljebladista pelaajaa neljän kärkipuolustajan joukkoon. Annamme hänelle nyt mahdollisuuden kehittyä ja nousta potentiaalinsa tasolle. Ensi kausi on näytön paikka ja odotamme häneltä hyvän tason säilyttämistä illasta toiseen. - Liljebladin kokemus Kärppien pelaajaringissä on arvokasta, sillä hän ymmärtää jokapäiväisen kovan työn merkityksen, miettii K-Laserin päävalmentaja Mikko Manner.

Ville Hakkarainen ja Akseli Mattila olivat mukana Laserin kevään nousijajoukkueessa. Nuoret pakit vakuuttivat seurajohdon osaamisestaan, ja niinpä miehet saivat eteensä vuoden jatkopaperit.

Vuonna 1988 syntynyt Mattila siirtyi Laserin kesken kauden RoKista. Hän ehti edustaa kotkapaitoja 11 runkosarja- ja yhdessä pudotuspeliottelussa saalistaen yhteensä pisteet 3+6=9. Mattilan ikätoveri Hakkarainen pelasi Laserin riveissä puolestaan 25 runkosarjaottelussa ja teki pisteet 3+11=14.

– Mattila ja Hakkarainen ovat Laserin miehiä, jotka ovat Miikka Järvenpäälle ja Teemu Käyhkölle tuttuja. Molemmat ansaitsevat näytöillään paikan meidän yhdeksän puolustajan ryhmässä. Pidän Hakkaraisen luonteesta ja hänen pelitavastaan, josta tulee hieman mieleen Leo Komarov, Manner linjaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle