KHL:n maaliennätys yksin Steve Mosesin

KHL / Uutinen
Ennätysmies Steve Moses.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Kaivattu ennätys on syntynyt. Mosesin 36. maali syntyi keskiviikon ottelussa Atlantin vieraana, kun jokerihyökkääjä laukoi 0-1-osuman rangaistuslaukauksesta.

Atlant-vierasottelun avauserää oli pelattu 8.36, kun Moses laukoi rangaistuslaukauksen tarkasti yläkulmaan Atlant-vahti Atte Engrenin taakse.

Aiemmin KHL:ssä ovat onnistuneet 35 maalin teossa Jokipojistakin tuttu Pavel Brendl, slovakialainen Marcel Hossa, tšekkiläinen Jan Marek ja venäläinen Sergei Mozjakin. Steve Moses on ensimmäinen, joka on yltänyt 36 täysosumaan.

Jokereiden amerikkaishyökkääjällä on Atlant-matsin loppuajan lisäksi aikaa kaunistella ennätystään vielä runkosarjan lopun kolmessa muussa vierasottelussa.

KHL:n tämän kauden maalintekijätilaston kärki on vahvasti pohjoisamerikkalaisten hallussa, sillä toisena on Barys Astanan kanadalaishyökkääjä Nigel Dawes 31 maalillaan. Kolmantena oleva TsSKA:n ranskalainen Stephane da Costa on tehnyt 30 maalia. Paras venäläinen, SKA Pietarin Artem Panarin, on maalintekijätilastossa neljäntenä.

» Lähetä palautetta toimitukselle