KHL-valmentajat villissä nyrkkitappelussa

KHL / Uutinen
Peteris Skudran valmennustyyli on tunnetusti tiukka.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Netftehimikin ja Torpedo Nižni Novgorodin välisessä harjoitusottelussa tunteet kävivät kuumina, kun joukkueiden päävalmentajat ottivat toisistaan mittaa joukkueiden vaihtoaitioiden välissä.

Torpedon valmentajan Peteris Skudra ja Neftehimikin Jevgeni Popihin näkyvät KHL:n virallisen englanninkielisen Twitter-tilin jakamassa videossa otsa otsaa vastaan. Valmentajien väliset erimielisyydet näyttävät äityvän nopeasti, kunnes hetken päästä jo molempien osapuolten nyrkit heiluvat toistensa ohimoita kohden.

Kuitenkaan niin Skudran kuin Popihininkaan iskutarkkuus ei ole kovin kummoinen, vaan nakkikioskiheijarit viuhuvat ohi kohteistaan - ja vain muutaman sekunnin kahakan jälkeen kummaltakin vaihtopenkiltä ryntää muita toimihenkilöitä väliin erottamaan riitapukarit toisistaan.

Itse harjoitusottelussa Neftehimik vei voiton lukemin 4-3. Valmentajien välinen nyrkkitappelu ei ollut ottelun ainoa kähinä, sillä ottelussa jaettiin yhteensä 122 rangaistusminuuttia. Suomalaispelaajista Tomi Sallinen iski yhden Netftehimikin maaleista. Vielä ei ole tiedossa millaisia jälkikäteisrangaistuksia toisistaan mittaa ottaneille valmentajille on luvassa.

Käyttäjän teirtovaara kuva

Kommentti: Teemu Eirtovaara

Muistatteko kevään Jokerit-Torpedo -pudotuspelisarjan? Torpedon tulisieluinen latvialainen päävalmentaja Peteris Skudra ehti kärsiä toimitsijakieltoa, haukkua Jesse Joensuuta homoksi ja muuta vieläkin alatyylisempää. Pari Jokerit-pelaajaa loukkaantui Torpedojen ronskien otteiden seuraksena, ja Skudra päätyi Helsingin kotipelissä valotaululle Jokerien silmätikkuna.

Se, että KHL:n valmentajatappelun toisena osapuolena oli juuri Skudra, ei varsinaisesti yllättänyt.

» Lähetä palautetta toimitukselle