KeuPan tehosentteristä helmikuun pelaaja

MESTIS / Uutinen
Koivistoinen johti KeuPan vahvaa nousua tehoillaan.
Jatkoajan Mestis-toimitus on valinnut KeuPan Eetu Koivistoisen helmikuun pelaajaksi.

KeuPa-hyökkääjä Eetu Koivistoinen tehtaili helmikuussa pelaamissaan viidessä ottelussa tehot 4+5. Hän muodosti tehokkaan ketjun yhdessä Emppu Pulliaisen (7. 5+3) ja Pasi Kouvalaisen (7. 2+5) kanssa.

− Omat suoritukset ovat olleet linjassa joukkueen suoritusten kanssa. Olemme nostaneet tasoamme kauden edetessä. Yksi iso tekijä paremmassa menestyksessä on ollut se, että kokoonpanomme on nyt vakiintuneempi kuin syksyllä, Koivistoinen kommentoi Mestiksen sivuilla.

− Samoilla ketjukoostumuksilla ollaan menty jo pitkään pelistä toiseen, ja itselläni on kulkenut hyvin Pasi Kouvalaisen ja Emppu Pulliaisen kanssa. Pasi on syöttökone, Emppu tekee maaleja ja töitä. Itse tasapainotan ketjua ja teen myös pisteitä.

Koivistoisen kovin haastaja äänestyksessä oli tehot 6+4 helmikuun aikana viimeistellyt Jokipoikien Janne Väyrynen.

Mestis valitsi Koivistoisen helmikuun tulokaspelaajaksi. Mestiksen valinta kuukauden pelaajaksi oli puolestaan Jokipoikien Jesse Paukku, joka iski kuukauden aikana pisteet 8+1.

− Minulle on sattunut myös huonoja pelejä, mutta niissäkin olen saanut tehtyä pisteitä. Tyytyväinen olen kauteeni etenkin sen suhteen, että joulun jälkeen tehoja on alkanut tulla entistä enemmän, Paukku totesi.

− Samu Pitkänen keskushyökkääjänä on ollut iso tekijä, että olen saanut maalintekopaikkoja, joensuulaislaituri jakoi kehuja ketjukaverilleen.

» Lähetä palautetta toimitukselle