KeuPalle kovat vahvistukset maalinsuulle sekä hyökkäykseen - Hölsä ja Kumpulainen siirtyvät Keuruulle

MESTIS / Uutinen
Kumpulainen esiintyi viime kaudella Ketterän paidassa.
Kuva © Antti Varonen
KeuPa vahvistaa maalivahtiosastoaan RoKissa viime kaudet torjuneella Paavo Hölsällä. Hyökkäykseen keuruulaisryhmä saa puolestaan Liigassakin kiekkoilleen paluumuuttaja Janne Kumpulaisen. Heidän lisäkseen keuruulaisryhmässä ensi kaudella pelaavat jatkosopimuksen tehnyt Aleksi Luhtalampi sekä JYPistä siirtyvä nuori Riku Sihvonen.

Janne Kumpulainen tekee paluun KeuPaan kolmen vuoden tauon jälkeen. Kaksi edelliskautta 27-vuotias hyökkääjä kuului Jukureiden liigajoukkueeseen, mutta viime kaudella vastuu Liigan puolella jäi vähiin. Kumpulainen pelasi suurimman osan kaudesta Mestistä Ketterässä, jossa hän tehtaili 27 ottelussa 22 tehopistettä. Liigassa hän pelasi 15 ottelua ilman tehopisteitä.

SaPKossakin Mestistä urallaan pelannut Kumpulainen edusti keuruulaisjoukkuetta viimeksi kaudella 2014-15, jolloin hän iski 34 ottelussa tehot 6+18.

− Voimaa ja monipuolisuutta on tullut rutkasti lisää Savon vuosina. Viimeksi Keuruulla pystyin antamaan joukkueelle etupäässä hyökkäysvoimaa, mutta nyt käy peli joka osa-alueella. Seurassakin on menty eteenpäin myös jään ulkopuolella, niinpä on aivan mahtavaa palata ja vielä puolustamaan mestaruutta, Kumpulainen kertoi.

Maalivahtiosastoaan KeuPa vahvistaa RoKissa kolme viime kautta torjuneella Paavo Hölsällä. Viime kausi päättyi Hölsältä kesken loukkaantumisen vuoksi. 23-vuotias vahti pelasi rovaniemeläisjoukkueen maalilla 19 ottelua torjuntaprosentilla 90,8. 

Hyökkäykseen uutena nimenä liittyy JYPin A-nuorissa tehokkaan kauden pelannut Riku Sihvonen. 19-vuotias laitahyökkääjä tehtaili Nuorten SM-liigassa 49 ottelussa tehot 20+26 ja oli joukkueensa toiseksi tehokkain pistemies. Raamikkaalla (191 cm/ 85 kg) Sihvosella on kokemusta myös Mestiksestä JYP-Akatemian riveistä kaudelta 2016-17.

Jatkosopimuksen keuruulaisjoukkueen kanssa teki hyökkääjä Aleksi Luhtalampi. 24-vuotias keskushyökkääjä tehtaili viime kaudella runkosarjassa 50 ottelussa tehot 6+13. Pudotuspeleissä Ilves-kasvatti keräsi 15 ottelussa kuusi tehopistettä.

− Sen eteen tehdään töitä, että myös hyökkäyspäässä on isompi rooli. Hyvin menneen kauden jälkeen on etuoikeus päästä jatkamaan menestystarinaa, Luhtalampi totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle