KeuPalle kokemusta miehistöön - Maasalo ja Hyyppä palaavat tositoimiin

MESTIS / Uutinen
Maasalo vetää ylleen jälleen tutun KeuPa-nutun.
KeuPa saa ison kasan kokemusta riveihinsä, kun puolustaja Panu Hyyppä ja hyökkääjä Taneli Maasalo liittyvät joukkueeseen.

Seuran myynti- ja markkinointipäällikkönäkin toimiva Taneli Maasalo kävi alkukaudesta kiekkoilemassa kuuden ottelun verran Saksan DEL2-sarjan Lausitzer Füchessa ja iski tehot 1+1. Kolme edelliskautta keuruulaisjoukkueen kapteenin tehtäviä hoitanut Maasalo tehtaili viime kaudella 45 ottelussa tehot 8+18.

Puolustaja Panu Hyyppä palaa keuruulaisryhmään alkukauden pelaamattomuuden jälkeen. Neljä edelliskautta KeuPassa kiekkoillut puolustaja keräsi viime kaudella joukkueen takalinjoilla 36 ottelussa tehot 0+8. 29-vuotiaalla JYP-kasvatilla on Mestis-kokemusta myös D Teamin riveistä kolmen kauden verran.

− Jos joillain, niin näillä herroilla on KeuPa-sydän. He välittävät tästä seurasta ja on hienoa saada heidät mukaan, iloitsi KeuPan päävalmentaja Mikko Heiskanen.

− Kummatkin pelaajat tuovat joukkueeseen kokemusta ja he tulevat tukemaan nuoria pelaajiamme, sekä myöskin valmennusta. Molemmat herrat ovat isoja palasia joukkueellemme.

Jo pidemmän aikaa keuruulaisryhmän mukana harjoitellut kaksikko esiintyy joukkueessa ensimmäisen kerran viikonlopun JYP-Akatemia-otteluissa.

− Molemmat tulevat olemaan niin henkisesti, kuin myös pelillisesti elintärkeitä pelaajia meille tähän hetkeen. Kummatkin ovat treenanneet joukkueen kanssa jo pidempään ja vaikkei pelituntuma olisikaan ihan alusta saakka kunnossa, niin henkisen tuen Maasalo ja Hyyppä ovat tuoneet joukkueelle jo harjoituksissa, Heiskanen totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle