KeuPalle jatkosopimuksia ja uusia vahvistuksia - Saramäki, Likola ja Repo matkaavat Keuruulle

MESTIS / Uutinen
Saramäki kiekkoili kaksi edelliskautta SaPKossa.
Kuva © Antti Varonen
Mestis-mestari KeuPa jatkaa tulevan kauden joukkueensa rakentamista kahdella jatkosopimuksella, joiden lisäksi joukkueeseen uusina kasvoina liittyvät Kalle Saramäki, Arttu Likola ja Roope Repo.

Kalle Saramäki siirtyy Keuruulle SaPKosta, jossa kiekkoili kaksi edelliskautta. Päättyneellä kaudella 23-vuotias hyökkääjä tehtaili Mestiksessä runkosarjassa 48 ottelussa tehot 10+10. Pudotuspeleissä hän keräsi kuudessa ottelussa kolme syöttöpistettä. JYP-kasvatti on pelannut Mestistä myös JYP-Akatemiassa ja hänellä on tilillään lisäksi kolme Liiga-ottelua.

Saramäen tapaan jyväskyläläislähtöinen Arttu Likola kiekkoili KeuPassa jo päättyneellä kaudella 10 ottelun verran lainalla JYPistä. 23-vuotias hyökkääjä pelasi kauden aikana myös 22 Liiga-ottelua JYPissä ja SaiPassa, johon hän siirtyi siirtorajalla. Liigassa tehopisteitä syntyi kaksi ja Mestiksessä seitsemän. Likolalla on myös kokemusta JYP-Akatemian paidasta neljältä kaudelta.

− Arttu on työteliäs "joka paikan höylä", joka sopii meidän suunnitelmiin erinomaisesti. Pelaa ylivoimat, alivoimat ja on 5-5 pelissä vahva. On liigakokemusta ja Mestiksessäkin JYP Akatemiassa melkein 120 ottelua ollen aina joukkueensa parhaita pistemiehiä eli kovan luokan vahvistus, kuvaili KeuPan päävalmentaja Niko Härkönen.

Puolustuspäähänsä KeuPa kiinnitti tehokkaasti Suomi-sarjan Nokian Pyryssä esiintyneen Roope Revon. 22-vuotias puolustaja iski runkosarjassa 38 ottelussa tehot 5+27 ja pudotuspeleissä kuudessa kamppailussa pisteet 3+1. Tappara-kasvatti kävi kauden aikana pelaamassa myös yhden ottelun lainalla Mestistä Ketterässä.

− Mies osaa myös puolustaa ja omaa loistavan luistelu- ja syöttötaidon. Suomi-Sarjan All Stars kentälliseenkin valittu pelaaja tuo meille lisää kiekollista taitoa, kertoi Härkönen.

Jatkosopimukset KeuPan kanssa tekivät maalivahti Samuli Tervo sekä hyökkääjä Joni Piipponen. 21-vuotias Tervo torjui päättyneellä kaudella keuruulaismaalilla 23 ottelua torjuntaprosentilla 89,7. Piipposen osalta päättynyt kausi jäi kesken loukkaantumisen vuoksi, mutta pelaamissaan 36 ottelussa hän tehtaili tehot 6+6. 

» Lähetä palautetta toimitukselle