TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

KeuPalle ja Lukolle kolme yhteistyöpelaajaa - SaPKon tehopuolustaja Keuruulle

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Ventelä pelasi vahvan kauden Savonlinnassa.
Kuva © Antti Varonen
KeuPa ja Lukko kiinnittivät yhteistyöpelaajikseen puolustajat Mikko Lahtisen ja Sameli Ventelän sekä hyökkääjä Jere Fribergin.

Sameli Ventelä, Mikko Lahtinen ja Jere Friberg tekivät 1+2-vuotiset sopimukset Lukon kanssa. Kolmikko on KeuPan ja Lukon välisiä yhteistyöpelaajia.

− Mikko, Jere ja Sameli ovat tasaisesti kehittyneet viime kausina ja heissä on potentiaalia kasvaa oikealla asenteella ja työllä hyviksi pelaajiksi. He ovat tärkeä osa Lukon ja KeuPan yhteistyötä, Vuori totesi.

Lahtinen ja Friberg kiekkoilivat viime kaudella pääasiassa Lukon A-nuorissa, mutta pelejä kertyi myös KeuPassa. 20-vuotias Friberg oli päättyneellä kaudella Lukon A-nuorten paras pistemies iskemällä 48 ottelussa pisteet 27+33.

Hämeenlinnalaislähtöinen Ventelä pelasi puolestaan SaPKossa, jossa tehtaili 48 ottelussa tehot 4+25. A-nuorissa puolustaja saavutti HPK:n riveissä mestaruuden sekä hopeamitalin.

− Friberg ja Lahtinen ovat meille entuudestaan tuttuja pelaajia, joten tiedetään hyvin millaiset vahvuudet ja heikkoudet heillä on. Ventelä puolestaan pelasi huikean kauden Savonlinnassa ja on tosi mielenkiintoinen pelaaja, jolle on tarjolla isoa roolia joukkueessa, kommentoi KeuPan tulevan kauden päävalmentaja Mikko Heiskanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle