KeuPa ja LeKi lainailevat pelaajia - puolustaja Keuruulle, hyökkääjä Lempäälään

MESTIS / Uutinen
Kauppila vaihtaa hetkeksi Lempäälästä Keuruulle.
Kuva © Timo Savela
KeuPa ja LeKi lainaavat pelaajia toisilleen. Keuruulta Lempäälään lähtee hyökkääjä Roope Niskanen ja vaihdossa Keuruulle saapuu puolustaja Antti Kauppila.

Antti Kauppila siirtyy KeuPaan kolmen ottelun mittaisella lainasopimuksella paikkaamaan loukkaantumisista kärsivää KeuPan puolustusta. Viime kaudella KeuPassa pelannut puolustaja on kuluvalla kaudella kerännyt LeKissä 23 ottelussa tehot 2+4.

− Joukkueessa on vielä paljon tuttuja jätkiä viime kaudelta, joten hyvillä mielin liityn porukkaan mukaan. Tämä on tuttu ympäristö ja pelkästään jo sen takia oli helppo hypätä mukaan, Kauppila totesi.

− Ensisijaisesti lähdetään tietenkin auttamaan joukkuetta, oli päällä mikä paita tahansa. Joukkue tulee aina ensin ja vasta sitten henkilökohtaiset tavoitteet.

LeKiin siirtyvän Roope Niskasen sopimus on myös kolmen ottelun mittainen. Tamperelaislähtöinen hyökkääjä on kärsinyt alkukaudesta loukkaantumisista ja pelannut Mestiksessä vain neljä ottelua ilman tehomerkintöjä. 21-vuotias Niskanen on kuluvalla pelannut myös Pyryssä Suomi-sarjaa ja iskenyt neljässä ottelussa kuusi pistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle