KeuPa HT:n Markus Rämä siirtyy KJT:n riveihin

MESTIS / Uutinen
Markus Rämä jatkaa uraansa Suomi-sarjassa.
Markus Rämä siirtyy KeuPa HT:sta sarjaporrasta alemmaksi Suomi-sarjaan KJT:n joukkueeseen.

Markus Rämä, 28, pelaa tulevalla kaudella Suomi-sarjaa KJT:n paidassa. KJT tunnettiin vielä viime kaudella nimellä Bewe TuusKi.

Rämä on aiemminkin pelannut Suomi-sarjaa KeuPa HT:n nutussa kausina 2011-14 ja iski tuolloin 106 ottelussa tehopisteet 88+92=180.

Kokenut SaiPa-kasvatti Rämä on uransa aikana edustanut KeuPa HT:ta II-divisioonassa, Suomi-sarjassa ja Mestiksessä. Muita Rämän Mestis-seuroja ovat D Team, Titaanit, HCK ja Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkue. Kokemusta häneltä löytyy lisäksi Iso-Britannian ammattilaisliigasta EIHL:stä ja kotoisesta SM-liigasta SaiPan paidasta 9 ottelun verran. 

− Markus on urheilullinen, fiksu ja esimerkillinen pelaaja meidän nuoremmalle ja miksei kokeneemmallekin kaartille, joka pystyy myös ratkomaan pelejä hyvällä viimeistelyllään. Hän on nähnyt paljon huippusarjoja ja se mikä hänestä paistaa on, että halu pelata on kova. Onneksemme hän sai opettajan viran pääkaupunkiseudulta, joka mahdollisti siirron meille, KJT:n päävalmentaja Joni Petrell kertoo.

» Lähetä palautetta toimitukselle