Ketterälle toinen palaaja hyökkäykseen - Maslovskis palaa Imatralle

MESTIS / Uutinen
Ketterä sai hyökkäykseen tutun vahvistuksen.
Kuva © Antti Varonen
Imatran Ketterä saa hyökkäykseen tutun vahvistuksen, kun RoKin testissä ollut latvialaishyökkääjä Rudolfs Maslovskis palaa Mestis-nousijan riveihin.

Rudolfs Maslovskis teki toukokuun lopulla RoKin kanssa vuoden mittaisen sopimuksen, johon sisältyi koeaika. Nyt sopimus kuitenkin purettiin pelaajan omasta aloitteesta.

Latvialaishyökkääjä siirtyy takaisin Ketterään, jossa hän kiekkoili kahdella edelliskaudella. Päättyneellä kaudella 22-vuotias Maslovskis tehtaili Suomi-sarjan runkosarjassa 33 ottelussa komeat tehot 25+34. Pudotuspeleissä ja Mestis-karsinnoissa hän tehoili vielä 14 ottelussa 18 pisteen edestä.

− "Rudi" tuli kaksi vuotta sitten Ketterään tavoitteenaan pelata joskus Mestistä Suomessa. Rudista on tullut jo vähän kuin Imatran oma poika, ja mielestäni ainut ja oikea paikka hänelle on pelata ensimmäiset Mestis-pelinsä Ketterän paidassa, kun se nyt tuli mahdolliseksi, imatralaisseuran sopimusasioista vastaava Tuukka Partanen kertoi.

Maslovskis itse on myös todella innoissaan tutussa seurassa saamastaan mahdollisuudesta.

− Rakastan Imatraa ja halusin välittömästi takaisin Ketterään, kun kuulin että Mestis on täällä nyt mahdollista. Olin kauden jälkeen toukokuun ajan Portugalissa akvarellikurssilla ja puutarhatöissä. Nyt aion harjoitella kovempaa kuin koskaan, jotta olen valmiina Mestikseen ja uuden sarjatason tuomiin haasteisiin, Maslovskis summasi.

Maslovskis on jo toinen joukkueeseen viime kauden ryhmästä palaava pelaaja vähän ajan sisään. Aiemmin joukkue teki sopimuksen konkurssiin hakeutuneesta Hokista Etelä-Karjalaan paluun tehneen Tomi Iso-Mustajärven kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle