Ketterälle kova vahvistus hyökkäykseen - Juntheikki siirtyy Imatralle

Suomi-sarja / Uutinen
Juntheikki pelasi tehokkaan kauden Hermeksessä.
Kuva © Timo Savela
Suomi-sarjajoukkue Ketterä vahvisti hyökkäystään tuntuvasti, kun viime vuodet Mestiksessä tahkonnut Jesse Juntheikki liittyy joukkueeseen.

Viime kauden Juntheikki pelasi Hermeksessä, jossa hän tehtaili 49 ottelussa tehot 9+33 ja oli kokkolalaisjoukkueen paras pistemies. Pudotuspeleissä 28-vuotias hyökkääjä merkkautti kuudessa ottelussa kolme tehopistettä.

− Pelasin viime vuonna pisteiden valossa parhaan kauden. Olen treenannut kovaa ja olen hyvässä kunnossa. Ajatuksissa oli kauden päätteeksi liigamahdollisuus tai siirtyminen ulkomaille. Mestis-jengien kanssa neuvoteltiin. Kun Imatralta tuli yhteydenotto, niin ensimmäisenä ajatuksena ei kyllä ollut siirtyminen Suomi-sarjaan, Juntheikki kertoi.

− Aika nopeasti päästiin kuitenkin keskusteluissa samalle sivulle. Vähän yllätyin itsekin, mutta nyt sopimus on tehty ja olen innoissani. Päätös tuntuu hyvältä. Tämä on paketti, joka tukee jääkiekkoilua, työntekoa ja opiskelua.

Tuusulalaislähtöinen Juntheikki on pelannut urallaan 162 Mestis-ottelua Hermeksen lisäksi Kiekko-Vantaan, Jukureiden ja HCK:n riveissä. Suomi-sarjassakin hyökkääjälle on kertynyt 105 ottelua, joissa pisteitä on syntynyt kaikkiaan 122.

− Vaikka siirrynkin nyt sarjaporrasta alemmas, suunnitelmissani ei todellakaan ole alkaa jäähdytellä, vaan päinvastoin! Haluan ehdottomasti pelata vielä monta vuotta hyvällä tasolla. Suomi-sarjaan hyppääminen ei tätä muuta. Haluan edelleen kehittyä kiekkoilijana ja tiedän että Imatralla harjoittelun määrä ja laatu ovat sillä tasolla, että tähän on hyvät mahdollisuudet. Tulen todistamaan ensi kaudella, että olen tosissani, Juntheikki linjasi.

» Lähetä palautetta toimitukselle