Ketterälle kaksi hyökkääjävahvistusta Mestiksestä

MESTIS / Uutinen
Laine päätti viime kauden Peliitoissa.
Kuva © Antti Varonen
Suomi-sarjajoukkue Imatran Ketterä saa hyökkäykseensä lisää tulivoimaa, kun Mestiksessä viime kauden kiekkoilleet Jesperi Viikilä ja Jere Laine liittyvät joukkueeseen.

Jere Laine aloitti viime kauden Espoo Unitedissa, mutta siirtyi marraskuussa Peliittojen riveihin. 26-vuotias laitahyökkääjä kokosi kauden aikana 48 ottelussa tehot 5+7. 

Tuusulalaislähtöinen Laine on edustanut Mestiksessä myös TUTOa, HCK:ta sekä Kiekko-Vantaata. Tehokkaimmalla Mestis-kaudellaan hyökkääjälle pisteitä on kertynyt 27.

− Ison potentiaalin omaava pelaaja hyökkäyspäähän. Tarkoitus on saada miehen potentiaali ulos ja uudelle tasolle. Laine on kova urheilija, ahkera ja työteliäs pelaaja, kuvaili Ketterän päävalmentaja Maso Lehtonen.

Jesperi Viikilä siirtyy imatralaisryhmään puolestaan Hermeksestä. Päättyneellä kaudella 22-vuotias laitahyökkääjä iski kokkolalaisjoukkueessa 46 ottelussa tehot 2+6. Hän pelasi kauden aikana myös Hermeksen A-nuorissa Nuorten Mestistä, jossa hän tehtaili 11 ottelussa 20 tehopistettä.

− Viikilä on taitava, hyvin peliälykäs sentteri. Hän on tehnyt A-junnuissa kovia pisteitä. Tiedän miehen Lahden ajoilta. Kyseessä on intohimoinen urheilija ja kova harjoittelija, jolla on palo mennä eteenpäin, Lehtonen kertoi.

− Viime kaudella rooli Mestiksessä jäi pieneksi, ja nyt hän saa meillä oikean roolin ja paikan näyttää osaamistaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle