Ketterä vahvistui Hermeksen kärkipuolustajalla - myös Janne Kumpulainen pelaa loppukauden Imatralla

MESTIS / Uutinen
Mattila on tällä kaudella johtanut Hermeksen puolustusta.
Kuva © Timo Savela
Hermes-puolustaja Risto Mattila ja Jukurit-hyökkääjä Janne Kumpulainen siirtyvät loppukaudeksi sarjanousija Ketterän riveihin.

Hermes ja Ketterä ovat tehneet Mestiksen siirtorajan umpeutumisen kynnyksellä vaihtokaupan, jossa puolustaja Risto Mattila siirtyy Imatralle. Toiseen suuntaan Kokkolaan siirtyvät hyökkääjä Ville Tenosalmi ja puolustaja Joni Kallio.

Mattila, 26, on pelannut tällä kaudella Hermeksessä 37 ottelua tehoin 3+20, ja hän on joukkueen tehokkain puolustaja. Tenosalmi on pelannut Ketterässä 13 ottelua tehoin 0+2, ja Kallio kuusi ottelua tehoin 1+0. Kumpikin on esiintynyt kauden aikana myös Suomi-sarjassa.

Lisäksi Jukurien hyökkääjä Janne Kumpulainen siirtyy loppukaudeksi Ketterän riveihin imatralaisten omana sopimuspelaajana. Kumpulainen on tällä kaudella pelannut Jukureissa Liigaa 15 ottelua ilman tehopisteitä, ja Mestistä Ketterässä 22 ottelua tehoin 6+11.

Mestiksen runkosarjaa on pelaamatta vielä yhdeksän kierrosta. Sarjanousija Ketterä on sarjassa kolmantena ja Hermes sijalla 11.

» Lähetä palautetta toimitukselle