Ketterä ja Titaanit yhteistyöhön - "Arvostus seuroissa tehdylle työlle on molemmin puolista"

MESTIS / Uutinen
Ketterä tekee ensi kaudella yhteistyötä Kotkan suuntaan.
Kuva © jmatto
Mestikseen tulevaksi kaudeksi nostettu Imatran Ketterä ja Suomi-sarjajoukkue Kotkan Titaanit ovat solmineet ensi kautta koskevan seurayhteistyösopimuksen.

Ketterä ja Titaanit harjoittivat yhteistyötä jo viime kaudella, kun Ketterän pelaajia kävi pelaamassa kotkalaisryhmässä. Tulevalle kaudelle yhteistyö virallistettiin seurayhteistyösopimuksella.

− Saimme hyviä signaaleja yhteistyön toimivuudesta jo viime kauden aikana, joten tästä asiasta oli sen pohjalta helppoa lähteä Ketterän seurajohdon- ja valmennuksen kanssa keskustelemaan, etenkin kun arvostus seuroissa tehdylle työlle on molemmin puolista, Titaanien päävalmentaja Mika Piispanen kertoi.

Yhteistyön tarkoituksena on helpottaa pelaajaliikennettä joukkueiden välillä ja tarjota mahdollisimman monelle pelaajalle peliaikaa Suomi-sarjassa tai Mestiksessä.

− Tämä on tärkeä steppi varsinkin nuoremmille pelaajillemme, jotka eivät vielä ole ihan valmiita isoon rooliin Mestiksessä. Saamme tällä yhteistyöllä lisäaikaa ajaa pelaajiamme sisään ja samoin Titaaneissa onnistuneilla pelaajilla on nyt hyvä mahdollisuus päästä kokeilemaan Mestis-vauhtia, totesi Ketterä-luotsi Maso Lehtonen.

− Olen aidosti aivan varma, että tämä symbioosi tarjoaa omille pelaajillemme ison porkkanan ja mahdollisuuden päästä kokeilemaan Mestis-vauhtia niin harjoitusten kuin mahdollisesti myös pelienkin kautta sekä edetä sitä kautta urillaan eteenpäin, Piispanen summasi.

» Lähetä palautetta toimitukselle