Ketterä hankki liigakonkarin maalinsuulle - "Tämä on hyvä ponnahduslauta myös itselleni"

LIIGA / Uutinen
HIFK oli yksi Myllyniemen viime kauden seuroista.
Imatran Ketterä saa maalilleen yli 350 ottelun verran Liiga-kokemusta, kun Jere Myllyniemi siirtyy imatralaisryhmään vuoden mittaisella sopimuksella.

Päättyneellä kaudella Jere Myllyniemi vietti todellista kiertolaiselämää, sillä hän edusti kauden aikana peräti kuutta eri seuraa. Liigassa hän pelasi HIFK:ssa, Pelicansissa sekä Ilveksessä ja Mestiksen puolella SaPKossa, Hokissa sekä Jokipojissa. Pelattuja otteluita 34-vuotiaalle Myllyniemelle kertyi kaikkiaan 10.

− Hienoa tulla Imatralle. Tämä on hyvä ponnahduslauta myös itselleni ja pääsen rakentamaan uutta nousua viime kauden jälkeen. Pelejä ei viime kaudella hirveästi tullut, mutta harjoiteltua tuli sitäkin enemmän. Treenipohja on vahva, nyt tarvitaan pelejä, Myllyniemi kertoi.

Kangasalalaislähtöinen Myllyniemi on pelannut urallaan kaikkiaan 369 Liiga-ottelua SaiPan, Pelicansin, HIFK:n, Ilveksen, Bluesin, HPK:n ja Lukon miehistöissä. Hänellä on kokemusta myös Ruotsin SHL:stä sekä Allsvenskanista.

− Linjasimme että toiseksi maalivahdiksi on tavoitteena saada kokenut pelaaja ja hakea näin selkärankaa joukkueeseen. Oli hienoa, että saimme asiat järjestymään ja Jeren Ketterään. Ratkaisuun päästiin pitkälti sen ansiosta, että hänelle löytyi täältä työpaikka yhteistyökumppaniltamme Wimao Oy:ltä, kommentoi Ketterän urheilutoimenjohtaja Turkka Partanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle