Keränen palaa sairastuvalta - Sandellille jatkosopimus

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Keränen on taas mukana kokoonpanossa Pelicans-ottelussa.
Kuva © Timo Savela
Ilves sai olympiatauon aikana iloisia uutisia, kun joukkueen sairastupa tyhjeni kolmella pelaajalla. Merkittävimmät kuntoutujat ovat ykkösketjun miehet Michael Keränen ja Sami Sandell. Joukkue julkaisi myös jatkosopimuksia, mukaanlukien Sandellin 1+1-vuotisen jatkon.

Ilveksen sairastuvalta ovat kuntoutuneet hyökkääjät Michael Keränen, Sami Sandell ja Antti Hölli. Urheilujohtaja Juha Pajuoja on tyytyväinen miesten paluusta.

− On erittäin tärkeää, että saamme hyökkäykseen vahvistusta, koska tähtäämme tiukasti runkosarjan kuuden parhaan joukkoon.

Hyviä uutisia joukkue sai myös jatkosopimusrintamalta, sillä hyökkääjät Sami Sandell, Jiri Veistola ja Tommi Välimaa tekivät jatkosopimukset joukkueen kanssa. Veistolan sopimus on kaksivuotinen, Sandellin 1+1-vuotinen ja Välimaan yksivuotinen. Sandellin sopimuksessa on optio, joka mahdollistaa siirtymisen ensi kauden jälkeen ulkomaille. Suomessa jatkaessaan Sandell pelaa Ilveksessä myös kaudella 2015-2016.

Huonoihin uutisiin lukeutuu se, että puolustaja Martti Järventie ei ole vieläkään kuntoutunut. Hyökkääjä Masi Marjamäki ei ole myöskään kuntoutunut reilun vuoden takaisesta leikkauksestaan, eikä pelaa tällä kaudella. Myöskään puolustaja Arto Tukio ei ole palannut pelikuntoon. Jo aiemmin joukkue ilmoitti hyökkääjä Ville Korhosen ja puolustaja Konsta Mäkisen kausien loppumisesta.

Siirtorajan alla joukkueesta poistuivat lainalle maalivahti Juha Järvenpää Mestiksen KooKoohon ja puolustaja Miro Hovinen saman sarjan LeKiin.

» Lähetä palautetta toimitukselle